Dolar 32,5187
Euro 34,9082
Altın 2.431,46
BİST 9.813,35
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 24°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
24°C
Hafif Yağmurlu
Cum 19°C
Cts 19°C
Paz 17°C
Pts 17°C




















Trabzonspor’da Kaan Ayhan Bombası! İlk Temas Kuruldu!

Trabzonspor’da Kaan Ayhan Bombası! İlk Temas Kuruldu!
23 Aralık 2021 18:14
328
A+
A-

Trabzonspor, Edgar Ie’nin sezonu kapanmasıyla birlikte stoper transferi için harekete geçti.

Trabzonspor’un başı sakatlıklarla belada! İlk olarak Gervinho’nun yan çapraz bağlarının kopmasından sonra şimdi de Edgar Ie’nin çapraz bağlarının kopmasıyla sezonu kapattı. Trabzonspor transferde hızlı davranarak sezonu kapatan Gervinho’nun yerine Kouassi’yi kadrosuna katan Trabzonspor, Edgar Ie’nin de yerini Milli yıldız Kaan Ayhan ile doldurmaya hazırlanıyor.

Trabzonspor, Galatasaray, Fenerebahçe ve Beşiktaş’ın gündeminde olan milli futbolcu Kaan Ayhan’ın kulübüne teklif yapacak. 26 yaşındaki savunma oyuncusu için Sassuolo’ya kiralık önerisi sunulacak.
Trabzonspor’da teknik direktör Abdullah Avcı’nın stoper bölgesindeki Edgar Ie’nin eksikliğini aratmayacak bir oyuncunun kadroya katılmasını istemesinden sonra arayışlar devam ederken, Kaan Ayhan ismi gündeme geldi. Sezon başında Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın da listesinde bulunan 26 yaşındaki oyuncu için önümüzdeki günlerde Fırtına, İtalyan ekibi Sassuolo’ya kiralık teklifi yapmayı planlıyor.

TRABZONSPOR’DA OYNAMAYA SICAK BAKIYOR

Trabzonspor’un zorunlu satın alma opsiyonlu ile kiralamayı düşündüğü Kaan’ın Trabzonspor’da oynama fikrine sıcak baktığı ifade edildi. Ancak birçok takımın kendisiyle ilgilenmesi nedeniyle milli futbolcunun maliyetinin yüksek olduğu da bildirildi.

ABDULLAH AVCI İLE GÖRÜŞTÜ!

Trabzonspor Teknik direktörü Abdullah Avcı, milli oyuncu Kaan Ayhan ile görüştü. Oyuncunun Trabzonspor’da forma giymeye sıcak baktığı öğrenildi. Başakşehir maçından sonra İtalya’ya çıkarma hazırlığı yapmaya hazırlanan Bordo-Mavili ekip, Kaan Ayhan için 6 ay satın alma opsiyonlu kiralama konuşulanlar arasında.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.