Dolar 32,5691
Euro 34,9515
Altın 2.426,67
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 28°C
Az Bulutlu
Trabzon
28°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 18°C
Cts 18°C
Paz 17°C




















Trabzonspor’da şampiyonluk için Masouras geliyor

Trabzonspor’da şampiyonluk için Masouras geliyor
16 Aralık 2021 14:09
410
A+
A-

Koussi’yi renklerine katan Trabzonspor’da gözler Yunan kanat oyuncusu Georgios Masouras’a çevrildi. Teknik direktör Abdullah Avcı’nın yönetim ile yaptığı toplantıda, “Masouras bizi fiyat olarak zorlayacak ancak çok özel bir futbolcu. Transferi gerçekleşirse şampiyonluk hedefimize bir adım daha yaklaşırız” dediği öğrenildi

TRABZONSPOR, Kouassi’nin ardından ikinci bombasını Yunan kanat oyuncusu Georgios Masouras’ı alarak patlatmak istiyor.

27 yaşındaki yıldız için 2’si peşin 4’ü taksitler halinde olmak üzere 6 milyon Euro’ya çıkan bordo-mavililer, Masouras’ın kulübü Olympiakos’tan gelecek yanıtı beklemeye başladı.

Yetkili menajerler aracılığı ile gerçekleşen transfer görüşmeleri, gelecek olumlu yanıtın sonrasında yöneticiler düzeyinde olacak.

Teknik direktör Abdullah avcı’nın da yönetim ile yaptığı son toplantıda, “Georgios Masouras çok özel bir oyuncu. Bize katkıları çok olacak. Transferi gerçekleşirse şampiyonluk hedefimize bir adım daha yaklaşırız”dediği öğrenildi.

Öte yandan Yunan yıldızın, vatandaşları Bakasetas ve Siopis’den Trabzonspor ve şehir hakkında bilgiler aldığı ve bordo-mavili takımın hesaplarını takip etmeye başladığı ortaya çıktı. Bu gelişme, “Masouras Trabzonspor’a çok yakın” yorumlarına neden oldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.