Dolar 32,3298
Euro 35,0568
Altın 2.285,05
BİST 8.979,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
18°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 21°C




















Zorluoğlu dev projeleri yerinde inceledi

Zorluoğlu dev projeleri yerinde inceledi
13 Aralık 2021 15:31
206
A+
A-

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, yeni haftaya denetimlerle başladı. Büyükşehir Belediyesinin devam eden yatırımlarını yerinde inceleyen Başkan Zorluoğlu, projelerin son durumlarını anbean titizlikle takip ediyor.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, sabah saatlerinde Ganita-Faroz Sahil Düzenleme Projesi, Pazarkapı Camisi inşaatı, Gasilhane, Avrasya Pazarı, Kuyumcu Kent Projesi alanı ve TİSKİ derin deşarj alanında incelemelerde bulundu. Projelerin son durumlarını yerinde gören Başkan Zorluoğlu, çalışmalardan memnun kaldı. Başkan Zorluoğlu’na incelemeleri sırasında Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ahmet Adanur, TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş, KENT A.Ş. Genel Müdürü Emre Gülsever, TULAŞ Genel Müdürü Samet Ali Yıldız ve ilgili daire amirleri eşlik etti.

ÇALIŞMALAR TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

İncelemelerinin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Zorluoğlu, çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, “Ganita-Faroz Projesi şu anda yüzde 30 seviyesinde devam ediyor. Bu proje tamamlandığında, Trabzon halkı artık denizle buluşacak. Gasilhane inşaatımız bitti, çevre düzenlemesini yapıyoruz. Avrasya Pazarı inşaatımız tüm hızıyla devam ediyor. Kuyumcu Kent için planlanan alanı gördük. Ve çok daha önemlisi buradaki cami inşaatımız. Gerçekten Trabzon’a çok yakışacak. Boztepe’den ve Akçaabat’tan baktığınızda muazzam bir görüntü var burada. Bunların her biri birbiriyle bağlantılı işler. Bu alandaki çalışmalar ve sahil düzenlemesi bittiğinde, Trabzon çok daha güzel bir yere sahip olacak” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.