Dolar 32,5098
Euro 34,9316
Altın 2.439,45
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 23°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
23°C
Hafif Yağmurlu
Cum 19°C
Cts 19°C
Paz 18°C
Pts 17°C




















Trabzonspor’un yenilmezlik serisi Antalya’da sona erdi

Trabzonspor’un yenilmezlik serisi Antalya’da sona erdi
11 Aralık 2021 21:07
259
A+
A-

Deplasmanda Antalyaspor’a 2-1 kaybeden Trabzonspor’un, 27 maçlık yenilmezlik serisi sona erdi. Ligde oynadığı son 8 karşılaşmayı da kazanan bordo-mavili ekip, bu sezon ilk yenilgisini aldı ve ligde namağlup takım kalmadı.

Süper Lig’in 16. haftasında Fraport TAV Antalyaspor sahasında lider Trabzonspor’u ağırladı. Mücadeleyi ev sahibi ekip 2-1 kazandı.

Antalyaspor’a galibiyeti getiren golleri 34. dakikada Fredy penaltıdan ve 73. dakikada Dorukhan Toköz kendi kalesine attı. Trabzonspor’un tek golünü ise 24. dakikada Cornelius kaydetti.

Alınan bu sonucun ardından Antalyaspor puanını 21’e yükseltti. Bordo mavili takım ise 39 puanda kaldı. Gelecek hafta Antalyaspor deplasmanda Konyaspor ile karşı karşıya gelecek. Trabzonspor ise sahasında Hatayspor’u ağırlayacak.

Ligde namağlup takım kalmadı

Süper Lig’de ilk 14 haftada aldığı sonuçlarla namağlup lider olarak yoluna devam eden Trabzonspor, Antalya’ya takıldı. Deplasmanda 2-1 kaybeden bordo-mavili takımın namağlup serisi de sona erdi. Trabzonspor bu süreçte 12 galibiyet ve 3 beraberlik almıştı.

REKLAM
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.