Dolar 32,5442
Euro 34,8273
Altın 2.429,77
BİST 9.714,82
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 28°C
Az Bulutlu
Trabzon
28°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 18°C




















Of Milli Eğitim Müdürü Öğretmen ve Usta Öğreticilerle Buluştu

10 Aralık 2021 10:10
254
A+
A-

Müdür Kabahasanoğlu öğretmen ve usta öğreticilerle buluştu

Okul, kurum ziyaretlerinde moral ve motivason ziyaretlerine devam eden İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu Of Halk Eğitim Merkezi öğretmen ve usta öğreticiler için düzenlenen öğretmenler kurul toplantısına katıldı. İsmail Yıldırım İlkokulu konferans salonunda yapılan toplantının açılış konuşmasını Of Halk Eğitim Merkezi Müdürü Muhammet Şevket Şahin yaptı.

Kurum müdürünün konuşmasının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu toplantıya katılan öğretmen ve usta öğreticilere hitap etti. Müdür Kabahasanoğlu konuşmasında; “Sizler bizim için çok değerlisiniz. Sizleri önemsiyor ve sizlerin yanınızda olduğumuzu göstermek için buradayız. Okullarımızın dışında Halk Eğitim Merkezleri toplumumuzun tüm kesimlerine her alanda eğitim hizmeti sunuyor. Özellikle pandemi dönemindeki fedakar çalışmalarınız halkımız tarafından büyük övgü aldı. Sizler toplumun her yaş grubundan insanlarla iç içesiniz. Onlara dokunuyor, adeta onları rehabilite ederek bir iş, bir meslek kazandırıyorsunuz. Değerli arkadaşlar başarılı olmak için; disiplinli çalışmak,sorumluluk sahibi olmak, hedeflerinin olması,sabırlı olmak, satış becerinizin olması gerekiyor. Başarılı insanın; geçmişe takılıp kalmaz, bahanelere sığınmaz ,sorumluluktan kaçınmaz, kendileriyle uğraşanları dikkate almaz, çıkarları için başkalarını kullanmaz. Öğretmenler kurul toplantınızın hayırlı olmasını diliyor, her zaman yanınızda olduğumuzu belirtmek istiyorum. Rabbim yar ve yardımcınız olsun.” sözleriyle duygu ve düşüncelerini ifade etti.

Müdür Kabahasanoğlu’nun konuşmasının ardından toplantı diğer gündem maddeleriyle devam etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.