Dolar 32,3759
Euro 35,0031
Altın 2.326,03
BİST 9.097,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Parçalı Bulutlu
Trabzon
16°C
Parçalı Bulutlu
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 20°C




















Beinsports’ta bakın hangi yorumcu nereyi temsil ediyor! Volkan Demirel’den itiraf gibi sözler

Beinsports’ta bakın hangi yorumcu nereyi temsil ediyor! Volkan Demirel’den itiraf gibi sözler
6 Aralık 2021 15:15
862
A+
A-

Süper Lig’in yayıncı kuruluşu Beinsports’ta yorumcuların temsil ettiği takımları Volkan Demirel itiraf etti.

Süper Lig’in 2021 – 2022 sezonuna adeta fırtına gibi giren ve rakipleriyle arasındaki puan farkını her hafta açan Trabzonspor rahatsızlık vermeye devam ediyor.

Öyle ki Süper Lig’in yayıncı kuruluşu Beinsports, sezon başındaki maç önü ve sonrası yorumcu planlamasını 3 istanbul takımından birinin şampiyonluğu üzerine yaptı.

Fenerbahçe’yi temsilen Volkan Demirel, Beşiktaş’ı temsilen Feyyaz Uçar ve Galatasaray’ı temsilen Tugay Kerimoğlu ‘un bulunduğu programlar eleştiri konusu oluyor fakat yayıncı kuruluş Beinsports yorumcularının tarafsız olduklarını belirtiyorlardı.

Ancak önceki akşam yayınlanan programda Volkan Demirel’den itiraf gibi bir açıklama geldi. Volkan yaptığı açıklamada “Ben beni eleştirenlere her zaman saygı duydum. Burada zaten Tugay (Kerimoğlu) abi Galatasaray’ı temsil ediyorsa, Feyyaz (Uçar) abi Beşiktaş’ı temsil ediyorsa, ben Feenerbahçe’yi temsil ediyorsam…” ifadelerini kullandı. Program modaretörü ve herkesin Beşiktaşlı olduğunu bilfiği Güntekin Onay duruma müdahale etmeye çalışsa da Volkan ısrarını sürdürdü.

Programı izleyen Trabzonspor taraftarları da bu sözlere tepki gösterip “Ligin Namağlup lideri Trabzonspor’u temsilen orada kim var?” sorusunu sordular.

Beinsports’un yorumcu kadrosuna bakıldığında İstanbul takımlarının eski futbolcularının ağırlıkta olduğu görülürken yalnızca bir programda Trabzonspor’un eski futbolcularından aynı zamanda Beşiktaş’ta da forma giyen Tolga Zengin’e yer veriliyor. Tolga Zengin’in dışında Trabzonspor’da forma giymiş eski bir futbolcu yorumcu kadroda yer almazken Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe’den en az 2’şer eski futbolcu yorumculuk yapıyor.

Beinsports kadrosunda eski futbolcuların yanı sıra yorumculuk yapan spor yazarları ve gazeteciler arasında Trabzonsporlu olarak Olcay Çakır yer alıyor.

Ancak Trabzonspor maçlarının sonrasında kanal, bordo mavili takımı Tolga Zengin veya Olcay Çakır yerine Fenerbahçeli Volkan Demirel ve Beşiktaş’lı Feyyaz Uçar ve Galatasaraylı Tugay Kerimoğlu’na gibi isimlere yorumlatıyor.

Ancak Trabzonspor maçlarının sonrasında kanal, bordo mavili takımı Tolga Zengin veya Olcay Çakır yerine Fenerbahçeli Volkan Demirel ve Beşiktaş’lı Feyyaz Uçar ve Galatasaraylı Tugay Kerimoğlu’na gibi isimlere yorumlatıyor.

Onur Kıvrak Sesleri

Yaşanan duruma tepki gösteren Trabzonspor taraftarları, yayıncı kuruluşun bir an önce tarafsız davranma adına adımlar atmasını, Süper Lig’in lokomotif takımlarından biri olan Trabzonspor’da forma giymiş bir ismin de maç önü ve sonrasındaki yayınlarda yer alması gerektiğini belirttiler. Bu pozisyon için de Trabzonspor’un yıllarca kalesini koruyan ve kaptanlığını yapan Onur recep Kıvrak’ın ismini önerdiler.

Trabzonspor’a da seslenen taraftarlar, Onur recep Kıvrak isminin kulüp tarafından da yayıncı kuruluşa önerilmesini istediler.

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.