Dolar 32,3285
Euro 35,0893
Altın 2.297,14
BİST 9.041,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
18°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 18°C
Pts 20°C




















AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, “İttifaksız seçimde AK Parti’nin 2 vekil şansı olur.”

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, “İttifaksız seçimde AK Parti’nin 2 vekil şansı olur.”
6 Aralık 2021 15:21
1.079
A+
A-

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, “İttifaksız seçimde AK Parti’nin 2 vekil şansı olur.” Diyen CHP İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu’na “AK Parti ittifaksız girdiği seçimde 5 vekil çıkarma başarısını elde etmiş bir partidir. Cumhur İttifakı olarak hedefimiz 6 vekil çıkarmaktır. Bunu başarabilecek güçteyiz. Fakat eli kanlı terör örgütünün siyasi maşası HDP ile işbirliği yapan Millet İttifakı’nın Trabzon’da hiç vekil çıkarma şansı yoktur.”dedi.

CHP İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu’nun hayal aleminde yaşadığını belirten AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu “CHP İl Başkanı Sayın Hacısalihoğlu’na şunu söylemek isterim. CHP’nin önümüzdeki seçimlerde Trabzon’dan Milletvekili çıkarma ihtimali çok düşük. Özellikle kendi tabanlarında dahi karşılık bulamayan bir milletvekili olan CHP’nin halkta karşılığı her geçen gün azalıyor. Biz AK Parti olarak tüm teşkilatlarımızla birlikte sürekli sahadayız, çalışıyoruz. Milletimizin ayağına gitmeye, onların dertlerini, sorunlarını çözmeye devam ediyoruz. Hedefimiz, Cumhur İttifakı olarak önümüzdeki seçimlerde Trabzon’da 6 Milletvekilinin de 6’sını kazanmaktır. Daha öncesinde AK Parti olarak 6 Milletvekilinin 5’ni kazandık, Cumhur İttifakı olarak da rahatlıkla 6 vekil daha kazanabiliriz. Sırtını PKK’ya yaslayan HDP ile işbirliği içinde olan Millet İttifakı’nın Trabzon’da bir karşılığı yoktur. Dolayısıyla Milletimizin terörle iltisaklı bir ittifaka verecek oyu da yoktur. “ifadelerini kullandı.

CHP İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu’nun Trabzon’da yaşadığından emin olamadığını söyleyen AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu açıklamasını şöyle sürdürdü: “Trabzon’da bir tane Sanayi yatırımı kuramadılar demenin izahı mümkün değildir. Trabzon’da yaşayan bir insan böyle açıklamalar yapmaz. Şehirle ilgisi alakası o kadar kopmuş ki Trabzon’da kaç tane Sanayi yatırımı yapıldığının farkında bile değildir.
Trabzon’da AK Parti iktidarı dönemlerinde Arsin organize Sanayi Bölgesi’nin dışında Beşikdüzü Organize Sanayi Bölgesi, Akçaabat Şinik Organize Sanayi Bölgesi ve Vakfıkebir Organize Sanayi Bölgesi oluşturuldu. Arsin Organize Sanayi Bölgesi’nin ise kapasitesi kat kat artırılarak altyapısı yeniden dizayn edildi.  Daha bundan 1 ay önce sadece Şinik Organize Sanayi Bölgesinde Sanayi ve Teknoloji Bakanı mı sayın Mustafa varank’ın katılımları ile birlikte 12 fabrikanın açılışını gerçekleştirdik. İşyeri, parti ve ev arasında siyaset yapmayı alışkın olan CHP’nin  İl Başkanı Sayın Hacısalihoğlu zahmet edip giderler ise eğer fabrikaları yerinde görebilir ve inceleyebilirler.”

CHP İl Başkanı Hacısalihoğlu’nun açıklamalarında kendisi ile çeliştiğini vurgulayan İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu “Sayın Hacıosmanoğlu, acil üretim ekonomisine dönülmeli diyor ama faiz düzenine destek veriyor. Yüksek faizin olduğu yerde üretimin olmayacağının biri tarafından ona anlatması gerekir. AK Parti’nin bugün kurmuş olduğu ekonomik sistem tamamen yerli ve milli üretime dayalı kalkınmayı hedefleyen bir modeldir.”dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.