Dolar 32,4238
Euro 34,4423
Altın 2.488,20
BİST 9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 25°C
Açık
Trabzon
25°C
Açık
Çar 26°C
Per 18°C
Cum 18°C
Cts 18°C




















Trabzonspor’un Kouassi transferinde detaylar belli oldu! Ne zaman geliyor

Spor Müdürü YurtHaber61 Spor Müdürü Spor Yazarı  Alper Dural #Gazeteci Spor Muhabiri #YurtHaber61 #Editör #Köşe #Yazarı Trabzon Bölgesi Spor Muhabiri Spor Yazarı Alper Dural
5 Aralık 2021 20:56
431
A+
A-

Trabzonspor’un Kouassi transferinin detayları belli oldu.

Süper Lig’in namağlup lideri Trabzonspor bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürürken Jean Evrard Kouassi transferinde de sona geldi. Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan Haber61’e yaptığı açıklamada futbolcunun hafta içinde Trabzon’a geleceğini açıkladı.

Haber61’in edindiği bilgilere göre 27 yaşındaki Fildişi Sahilli sol kanat Salı gecesi Trabzon’da olacak. Büyük oranda anlaşma sağlanan futbolcuyla 3.5 yıllık sözleşme imzalanacağı öğrenildi.

Çin’in Wuhan takımında forma giyen ve 31 Aralık itibariyle sözleşmesi sona erecek olan futbolcu için bonservis bedeli ödemeyecek olan Trabzonspor’un sezon başında Gervinho, Hamsik ve Bruno Peres gibi isimlerin transferinde olduğu gibi 1.5 Milyon Euro düzeylerinde yıllık ücret ve imza ücreti ödemesi bekleniyor.

Ayırca Kouassi’nin Çin’de yıllık 4 Milyon Euro’ya yakın kazancı olduğu ve Avrupa’dan da bazı talipleri olmasına rağmen ikna edildiği kaydedildi.
1,80 boyundaki futbolcu forvet ve sağ kanat da oynayabilirken bu sezon çıktığı 13 maçta 5 gole imza attı. Ülkesinin milli takımında da forma giymeye başlayan Kouassi 6 maçta 1 gol kaydetti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.