Dolar 32,5275
Euro 34,8486
Altın 2.476,31
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 20°C
Paz 19°C
Pts 19°C




















Abdullah Avcı’dan flaş Visca açıklaması!

Spor Müdürü YurtHaber61 Spor Müdürü Spor Yazarı  Alper Dural #Gazeteci Spor Muhabiri #YurtHaber61 #Editör #Köşe #Yazarı Trabzon Bölgesi Spor Muhabiri Spor Yazarı Alper Dural
28 Kasım 2021 19:20
337
A+
A-

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, maçın ardından önemli açıklamalarda bulundu.

vcı, takım savunması yaparak kazandıklarını belirterek,  “Olimpiyat Stadyumu benim altı senemin geçtiği yer.  Güzel hikayelerin olduğu bir yer. Geçen sene de kupa kazandım. Rakip Karagümrük beni futbol piyasasına sunan bir takım. Her iki takımda topa sahip olmayı çok istedi. Bölge bölge çok iyi çalıştık. Üç tane baskıdan kaptığımız top var. özellikle rakibin topa sahip olup opsiyonlarını çok sabırla beklemesi sinir bozucu bir durumdu. İkinci bölgede merkezi çok iyi kapatarak sabırla oynamak, takım savunmasını doğru yapmakla eş değerdir. Bugün fırsatlar bulduk, penaltıdan golü attık. Erken oyunu koparabilirdik ama doğru zamanda ikinci golü attık. İki tane sistemi ve planı olan takım oynadı ve biz kazandık. Hedefe giderken daha fedakarca takım savunması yapmak önemliydi. Takımımdan ne istediysem onu yaptı. Kupa kazanmadık bir şey kazanmadık sadece üç puan kazandık. Cumartesi günü Adana Demirspor ile ok kritik bir maça çıkacağız. Savunmayı hücumu bizimle yapan taraftarımıza Cumartesi günü destek vermeye çağırıyorum. Santim santim çalıştıklarımızı uygulamaya çalıştılar bu benim için çok daha değerli. Rekorlar filan diyorlar ama ben hiç onlara bakmıyorum maç maç bakıyoruz” dedi.

Beşiktaş maçının gününün değişmemesinin kendisiyle ilgili olup olmadığı yönündeki bir soruya da cevap veren teknik direktör Abdullah Avcı, “Futbol federasyonunun verdiği programı, Abdullah Avcı üzerinden yapmanın ve insanların önüne atmanın ne demek olduğunu bilmiyorum. Ben Futbol Federasyonu değilim” dedi.

Avcı, Abdülkadir Ömür ile ilgili de konuşarak, “Ben yapılan algılarla 5-6 senedir yarışan bir teknik direktörüm. Saha dışında nelerin olduğunu çok iyi biliyorum. Trabzonspor tarihi ve geçmişi ile her zaman yarışan bir takıl olmuştur. Abdülkadir Ömür, Türk futbolunun yetenekli ve özel oyuncularından bir tanesidir. Harika gidiyor. Herkes eleştirirken veya biz onu oyundan erken aldığımızda onu nasıl kazanırız konuştuk. Özel bir oyuncu umarım gelişerek katkı sağlayarak devam eder” diye konuştu.

VİSCA KONUSU

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Visca sorusuna şu şekilde cevap verdi: “Şu an itibariyle öyle bir durum yok. Çok yazılıp çiziliyor ama yok. Transfer çalışmalarımız devam ediyor ve yapacağız.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.