Dolar 32,5883
Euro 34,7375
Altın 2.506,53
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Parçalı Bulutlu
Trabzon
16°C
Parçalı Bulutlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 19°C
Sal 25°C




















Olimpik Pazar Spor Kulübü Bayan Hentbol takımı yine yenildi

Olimpik Pazar Spor Kulübü Bayan Hentbol takımı yine yenildi
27 Kasım 2021 23:20
276
A+
A-

Olimpik Pazar Spor Kulübü Bayan Hentbol takımı, üst üste içerde ve dışarda kaybettiği son 3 müsabakadan sonra bugün Oğuzeli Halk Eğitim Merkezi Spor Kulübü Hentbol Takımı ile evinde oynadığı maçı 21-27 kaybetti.

THF Bayanlar Hentbol 1. Lig A grubun da mücadele eden Olimpik Pazar Spor Kulübü Hentbol Takımı, bugün saat 13’de Pazar Mehmet Akif Pirim Kapalı Spor Salonu’nda oynanan maçta Oğuzeli Halk Eğitim Merkezi Spor Kulübü Hentbol Takımı ile karşılaştı.

Çok sayıda seyircinin izlediği maça takıma destek için gelen CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, CHP Pazar İlçe Başkanı Kazım Balta, Gençlik ve Spor Pazar İlçe Müdürü Halil Kaya, Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Neşet Çakır, Pazar Halk Eğitim Merkezi Müdürü Celil Çakıroğlu, Pazar Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Hasan Tezcan, Pazar Fen Lisesi Okul Müdürü Kamil Görmüş, Pazarlı İş Adamları Doğan İnce ve Süleyman Kesimal, Olimpik Pazar Spor Kulübü Başkanı Rahmi Çakır, Kulüp Yöneticilerinden Cemre Kılıç, Burak Turan ve Hasan Kadıoğlu ile birlikte maçı izlediler.

Trabzon ilinden Emre Çetindemir ve Kadir Bayram hakem ikilisinin yönettiği Maçın gözlemciliğini Trabzon ilinden Murat Atilla Dilek yaptığı Çekişmeli bir mücadeleye sahne olan maçın ilk devresini Olimpik Pazar Spor 7-12 geride tamamladı. Ev sahibi Olimpik Pazar Spor ’un taraftar desteğinin de olduğu mücadele, 21-27 konuk takımın üstünlüğü ile tamamlandı. Bu sonuçla beraber Olimpik Pazar Spor Kulübü Hentbol 1.Ligi’nde oynadığı 8. maçında 5.mağlubiyetini almış oldu.

Olimpik Pazar Spor Kulübü Antrenörü Fatma Badoğlu geçen hafta Elazığ SYSK deplasmanında aldığı mavi kart cezasından dolayı bugün saha içerisinde yer almadı.

Olimpik Pazar Spor Kulübü Hentbol Takımı, gruptaki 9. maçında 4 Aralık Cumartesi günü Saat 13:00’de deplasman da Mersin Mut Spor Salonunda Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Bayan Hentbol Takımı ile karşılaşacak.

Haber: CEVAHİR TOPALOĞLU

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.