Dolar 32,3373
Euro 34,9659
Altın 2.325,93
BİST 9.103,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Parçalı Bulutlu
Trabzon
16°C
Parçalı Bulutlu
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 20°C




















Trabzon’da estetik dokunuşlar beğeni topluyor

Trabzon’da estetik dokunuşlar beğeni topluyor
24 Kasım 2021 16:02
202
A+
A-

Trabzon Büyükşehir Belediyesi hayata geçirdiği büyük projelerin yanında, kent estetiğine de önem vermeye devam ediyor. Son olarak Havalimanı kavşağında yapılan ışıklandırma çalışması ve Beşirli kavşağına yerleştirilen ‘kolbastı’ objesi, Trabzonlu vatandaşların beğenisini kazandı.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi uzun yıllardır bakımı yapılmayan veya boş kalan alanları değerlendirerek estetik dokunuşlarda bulunmaya devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir ekipleri önce kentin belirli noktalarındaki alt geçitlerde bakım ve onarım çalışması gerçekleştirdi. Ardından Havalimanı kavşağındaki viyadük ışıklandırılırken, Beşirli Mahallesi’nde bulunan akıllı kavşağa da ‘kolbastı’ objesi yerleştirildi.

ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK

Trabzon Büyükşehir Belediyesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Murat Zorluoğlu’nun kent estetiğine verdiği önem doğrultusunda, üst geçitlerimizle birlikte alt geçitler, viyadükler ve akıllı kavşaklarda yenileme çalışması yürütülmektedir. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerimizce Havalimanı viyadüğü ışıklandırılırken, Beşirli Mahallesi’nde bulunan akıllı kavşağa ise kolbastı objesi yerleştirildi. İlerleyen günlerde şehrimizin çeşitli noktalarında çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Halkımızın daha temiz daha huzurlu bir Trabzon’da yaşaması için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” denildi.

ÇEVRE SAKİNLERİ TEŞEKKÜR ETTİ

Yapılan çalışmaları çok beğendiklerini dile getiren çevre sakinleri, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Murat Zorluoğlu, şehrimizde çok güzel projelere imza atıyor.  Trabzon’un bunca yıllık altyapı sorununu çözerken, üstyapı çalışmaları ile de kent estetiğine önem veriyor. Başkan Zorluoğlu’na ve ekibine teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandılar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.