Dolar 32,4238
Euro 34,4423
Altın 2.488,20
BİST 9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 25°C
Açık
Trabzon
25°C
Açık
Çar 26°C
Per 18°C
Cum 18°C
Cts 18°C




















Başkan Zorluoğlu’nun gece mesaisi

Başkan Zorluoğlu’nun gece mesaisi
22 Kasım 2021 16:41
245
A+
A-

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, dün gece yarısı Meydan, Taksim Caddesi, Uzun Sokak, Kahramanmaraş Caddesi ve Kunduracılar Caddesi’nde yürütülen altyapı ve üstyapı çalışmalarını yerinde inceledi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, şehrin bugüne kadar ki en büyük yatırımlarından biri olan Ortahisar İçme Suyu Temini Projesi kapsamında Meydan, Taksim Caddesi, Uzun Sokak, Kahramanmaraş Caddesi ve Kunduracılar Caddesi’nde yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Zorluoğlu’na incelemeleri sırasında TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş ve ilgili daire amirleri eşlik etti. Başkan Zorluoğlu çalışmaların son durumu ile ilgili daire başkanlarından bilgi aldı.

MEYDAN BÖLGESİNDE ALTYAPI ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

Uzun Sokak, Kahramanmaraş, Kunduracılar caddeleri ile Taksim yokuşundaki altyapı çalışmalarının bittiğini belirten Başkan Zorluoğlu, “Bu bölgede uyguladığımız çok özel planlamalar sonucunda altyapı çalışmalarımızı tamamladık. Şimdi titizlikle üstyapı çalışmalarımızı yapıyoruz. Bu süreçte özellikle hemşehrilerimize ve esnafımıza da tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Bu kadar büyük bir çalışmaya büyük sabır gösterdiler. Ekiplerimiz de çalışmaları bir gün daha erken bitirebilmek için gece gündüz demeden çalışıyorlar. Projeyi 2023 yılı içerisinde bütünüyle bitirerek Trabzon’un 50 yıllık içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu altyapısını tamamlamayı hedefliyoruz. Proje sona erdiğinde şehirde hiç kimsenin altyapı ile ilgili bir sorunu kalmayacak. Daha yaşanılabilir bir Trabzon için her alanda çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.