Dolar 32,5025
Euro 34,8826
Altın 2.437,41
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 23°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
23°C
Hafif Yağmurlu
Cum 19°C
Cts 19°C
Paz 18°C
Pts 17°C




















Halk Eğitim Merkezlerine ilgi artarak devam ediyor

Halk Eğitim  Merkezlerine ilgi  artarak  devam ediyor
18 Kasım 2021 10:53
416
A+
A-

Milli Eğitim Bakanlığı okullarda yapılan örgün eğitimin yanında 7’den 70’e ülkedeki bütün vatadaşın ihtiyaç duyduğu alanlarda halkın eğitimini sağlayan yaygın eğitim kurumlar olan Halk Eğitim Merkezlerindeki eğitim faaliyetlerine büyük önem veriyor. Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş da konununu ehemmiyetine binaen okul ziyaretlerinin yanında Halk Eğitim Merkezlerinde açılan kursları ziyaret ederek öğretmen ve kursiyerlerle buluşuyor. Bu anlayışla İl Müdürü Aktaş Of Halk Eğitim Merkezini ziyaret etti. Of İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Hasan Teke tarafından karşılanan Müdür Aktaş’a Of Halk Eğitim Merkezi Müdür M. Şevket Şahin tarafından kurum hakında brifing verildi.

Brifingin ardından Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş Of Halk Eğitim Merkezinde devam eden kurslarda eğitim gören kursiyerleri sınıflarında ziyaret ederek onlarla sohbet etti.
Müdür Aktaş ziyarette yaptığı değerlendirmede; “ Halk Eğitim Merkezlerimizdeki eğitimi çok önemsiyoruz. Bakanlığımız pandemi nedeniyle Halk Eğitim Merkezlermizde kesintiye uğrayan, azalan ilgiyi yine en üst seviyeye çıkartmak için büyük çaba sarfediyor. Bizler de onun için alanda arkadaşlarımızı ziyaret ederek onların moral ve motivasyonu, azim ve kararlılığını artırmak istiyoruz. Of Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan kurslardaki ilgi ve katılımdan mutlu olduk. Hocalarımızın ve kursiyerlerimizin arzu ve kararlılığınıı fevkalade olumlu buldum. Her yaştan kursiyerlerimiz pandeminin olumsuz etkilerinden kurtulmanın, yeniden bir beceri kazanmanın mutluluğunu yaşadığını gördüm. Bu kurslar sayesinde kursiyerlerimiz hem yeni arkadaşlılar kurarak sosyalleşiyor, hem bir beceri kazanıyor hem de aile bütçelerine katkı sağlayacak duruma geliyorlar. Bizler de bu zamana kadar elimizden gelen desteği verdik inşallah bundan sonra da vermeye de devam edeceğiz. Çalışmalarında tüm kursiyerlerimize başarılar diliyorum. Kurum idarecilerimizi ve öğretmenlerimizi başarılı çalışmaları nedeniyle tebrik ediyorum. Rabbimden kazasız, belasız, sağlıklı bir yıl geçirmenizi diliyorum.” dedi.

Günün anısına Of Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerince yapılan tablo Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş’a taktim edildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.