Dolar 32,5667
Euro 34,6983
Altın 2.487,60
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Az Bulutlu
Trabzon
17°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 19°C




















UCİM, TRABZON’DA KONGRE HAZIRLIĞINDA

Hülya Pekşen Ucim Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği / Trabzon Basın Sorumlusu
16 Kasım 2021 21:41
479
A+
A-

Ucim Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği’nin yapılanmış olduğu illerden birisi de Trabzon..

İl genelinde  geçtiğimiz aylarda online olarak Trabzon Barosuna yönelik verilen eğitim programında Trabzon Barosu Başkanı Av. Sibel Suiçmez’in ilimize davet ettigi dernek başkanı Saadet Özkan ve başkan yardımcısı Yücel Ceylan bu defa Karadeniz Teknik Üniversitesi ve Trabzon Üniversitesi hukuk fakültesi öğrencilerine yönelik eğitimde Ucimi, çocuk haklarını ve çocuk savunuculuğunu anlatacaklar.

Ucim derneğinin Trabzon’daki faaliyet, tanıtım ve resmi ziyaretleri için sahada aktif şekilde mücadele veren ekip bir araya gelerek 3 Aralık Cuma günü saat:14:00’de 310 kişi kapasiteli Hamamzâde’de gerçekleştirecekleri kongre programı için bir araya gelerek toplantı gerçekleştirdiler.

Genel planlamayı yapan Ucim Türkiye Genel Koordinatör Yardımcısı ve Karadeniz Bölge Sorumlusu Ceren İskefiyeli, İl ve Basın Sorumlusu Hülya Pekşen, Hukuk Koordinatörü Av. Selahattin Onay, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Koordinatörleri Ayşe Nazlı Kutlu ve Serhat Pekşen ve koordine grubuna çok kıymetli katkılarda bulunan Ekrem Yıldız, Talha Kalaycı, Bengisu Altuntaş, Emine Yavuz, Sevinç Uzun ve Alperen Yüksek toplantıya katılım sağladılar.

310 kişi kapasiteli salonda o gün bulunacak olan Trabzon Protokol ve onur konuklarının listeleri düzenlendi. Önümüzdeki günlerde davetiyelerinin ulaştırılacakları adresler teyit edildi.

Türkiye ‘de 60 ilde yapılanma ve 80 binden fazla üyesi bulunan dernek Trabzon’da da faaliyetlerini sürdürmektedir. Trabzon’da Çocuk İhmal ve İstismarını Önleme Merkezi açarak temsiliyetini resmileştirmeyi hedeflemektedir.

Çocuk izlem merkezi faaliyetlerine destek niteliğinde çalışmaları olan Ucimin yurt genelindeki hedefi çocuklar için ihtisas mahkemelerini kurdurabilmektir.Trabzon’da bugüne kadar emniyet, valilik, belediye, baro gibi çoğu ziyaretini gerçekleştirmiş ve işbirlikleri hakkında ilgili makamlarla görüşmeler gerçekleştirilmiştir.

Hülya Pekşen

Ucim Trabzon İl ve Basın Sorumlusu

hulyapekssen@hotmail.com

basin@yurthaber61.com

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.