Dolar 32,5188
Euro 34,8818
Altın 2.432,26
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 26°C
Az Bulutlu
Trabzon
26°C
Az Bulutlu
Çar 28°C
Per 24°C
Cum 17°C
Cts 18°C




















Mesut Özil, eski Trabzonsporlu Yattara’yı şok etti!

Mesut Özil, eski Trabzonsporlu Yattara’yı şok etti!
16 Kasım 2021 09:20
409
A+
A-

Trabzonspor’un eski yıldızlarından İbrahima Yattara, çarpıcı açıklamalara imza attı. Milli Takımdan, Anadolu takımlarına kadar, Süper Ligde en çok beğendiği oyuncudan, Fenerbahçe’nin yıldızı Mesut Özil’e kadar bir çok konuda konuştu. 
D Smart’ın konuğu olan eski futbolcu Şenol Güneş ile ilgili olarak, “Şenol Güneş ilk başlarda çok iyi başladı ama son döneminde kendi bildikleri konusunda fazla ısrarcı oldu. Herkes kendini göstermek istiyor. Gençlere şans vereceksin ki başarıyı yakalayasın” ifadelerini kullandı.

MESUT ÖZİL’İN OYNAMAMASI BENİ ŞOK ETTİ
Süper Ligde en beğendiği oyuncunun Trabzonsporlu yıldız Nwakaeme olduğunu ifade eden Yattara, “Süper Lig’de oynayan futbolcular arasında en çok Nwakaeme’yi beğeniyorum.” derken Mesut Özil ile ilgili olarak ise, “Mesut Özil’in oynayamaması noktasında ben de şok oldum. Mesut Özil dünya yıldızı bir oyuncu. Ben onun futbolunu beğeniyorum. Gerçekten saygı duyuyorum fakat ne oldu orada bilmiyorum. Kendisinden farklı şeyler bekledim ama olmadı, bilmiyorum. Tamam, Mesut oynuyor, fakat bir şeyler yapmıyor, bir şeyler göstermiyor” dedi.

ŞİMDİ BİR ŞEY YAPMADAN 1,5 MİLYON KAZANIYORLAR
Kendi dönemlerinde Süper Ligin zor bir lig olduğuna dikkat çeken Yattara, kendisinin o dönem 150 bin dolar kazandığını ifa ederek, “Şu anda izlediğimiz futbol çok kolay geliyor. Ben Trabzonspor’a geldiğimde yılda 150 bin dolar kazanıyordum. Ben onu artırmak için her maç bir şeyler göstermek istiyordum. Şimdi adamlar geliyor, bir şeyler göstermeden yılda 1,5 milyon kazanıyor. Bizim dönemimizde kaleciler 500 bin – 1 milyon civarı zor kazanıyordu, şimdi bakıyorsun kaleciler 3-4 milyon kazanıyor” ifadelerini kullandı.EN İYİSİ FATİH TEKKE’YDİ
Türkiye’de oynadığı en iyi santraforun Fatih Tekke olduğunu ifade eden Yattara, sözlerine şu şekilde devam etti:
“Beraber oynadığım en iyi oyuncular Fatih Tekke, Gökdeniz Karadeniz, Szymkowiak, Lee Young. Benim kariyerim boyunca oynadığım oyuncular arasında en değişik olanı Gökdeniz’di. Antrenmanlarda topa ısınmadan vurabilecek seviyede güçlü bacak kasları vardı. Fatih Tekke çok özel bir oyuncuydu, her türlü açıdan her türlü golü atabilirdi. Sadece 2 orta isterdi, 1’i garanti goldü. Sen çalımı atarken nerede konumlanacağını, topu nereye göndereceğini bilirdi. Sezgileri kuvvetliydi, 2 ayağını da kullanabilirdi. Hava topu vardı, teknik vardı, güç vardı. Türkiye Ligi’nde oynadığım en iyi santrfor Fatih Tekke’ydi”
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.