Dolar 32,5627
Euro 34,7049
Altın 2.412,81
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 25°C
Parçalı Bulutlu
Trabzon
25°C
Parçalı Bulutlu
Çar 28°C
Per 21°C
Cum 17°C
Cts 18°C




















Ince Trabzon Da Cok Memnun Oldu Kalabalık Ilgı Cokdu

31 Ekim 2021 10:42
6.467
A+
A-

İnce Trabzon ‘da Çok Memnun Oldu . Kalabalık çok ilgi gösterdi. İl Başkanı Erkan Armutcu Tez Zamanda Trabzon’da Teşkİlaatları Kurmada çok fedekarlık Yaptı  ve İnce Giresun’dan Trabzon’a  Habersiz gelince Vatandaşın İnce alakası gerçekten mükemmeldi çok kalabalık ve Samimi ortamda geçti. Kısa Trabzon ziyareti  bize İnce ‘ nin  kilit parti olacağını gösteriyor. İnce Trabzon’da çok ilgi gördü. Özelikle gençler tarafından çok yakın ilgi buldu.

Ordu ve Giresun ziyaretlerinin ardından Trabzon’a gelen İnce, Uzun Sokak’ta esnafı ziyaret etti, vatandaşlarla görüştü.

Gençlerle öz çekim yapan İnce, gitar çalarak şarkı söyleyen gençlere de bir süre eşlik etti.

İnce, gazetecilerin, Irak ve Suriye tezkereleri ile ilgili sorularını yanıtladı.

Daha önce kabul edilen Libya ve Azerbaycan tezkerelerine de değinen İnce, “Biz Türkiye Cumhuriyeti’nin çıkarlarının yanındayız. ‘Ne işimiz var orada?’ demiyoruz. ‘Mavi Vatan konusundan geri adım atmamalıyız’ diyoruz. Erdoğan’ın gemileri geri çektiğini söylüyorum. ‘O gemileri geri çekmemeli’ diyorum. ‘Azerbaycan’a maalesef yardım ettik’ demiyorum. Ben Cumhurbaşkanı olsaydım Azerbaycan’a daha çok yardım edecektik.” diye konuştu.

– “Türkiye Cumhuriyeti benim umurumda”

İnce, konuya ilişkin şu değerlendirmede bulundu:

“Tezkere konusunda da batıdan bizi Yunanistan sıkıştırdı. Larissa, Girit, Dedeağaç limanları ve havalimanlarında Amerikalılarla birlikte bizi sıkıştırıyorlardı. Fransa’nın nükleer gücüyle bizi tehdit ediyorlar, güneyimizde de bir terör saldırısı yaşamamak için bu gerekliydi, ben bunun arkasındayım. Ne yaptığımı biliyorum. AKP benim umurumda bile değil. MHP, Millet İttifakı, Cumhur İttifakı, ittifaklar umurumda değil. Türkiye Cumhuriyeti benim umurumda. Memleketimizin çıkarı için bu yönde oy kullandık. Arkadaşlarımız doğru yaptılar.”

İlkeli siyaset yaptıklarının altını çizen İnce, “Bugün ‘evet’ deyip yarın ‘hayır’ diyen, bugün ‘hayır’ deyip yarın ‘evet’ diyenlerden değiliz. Milletimizin, memleketimizin çıkarı için ne gerekiyorsa onu yapıyoruz.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.