Dolar 32,5998
Euro 34,8142
Altın 2.493,71
BİST 9.478,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Parçalı Bulutlu
Trabzon
16°C
Parçalı Bulutlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 19°C
Sal 25°C




















AKCAABAT BELEDİYESİ ÖRNEK OLMAYA BAŞLADI

Emeklı Gazı ı Yurthaber61 Köşe Yazarı Haber Şefı
23 Ekim 2021 11:48
524
A+
A-

Tarım ve sosyal alandaki calışmaları ile diger ilçelerimize güzel örnekler teşkil eden akcaabat belediye başkanımız sayın osman nuri ekim beyi tebrik ediyoruz.
Akcaabatımızda kadın istihdamına yönelik üredim paketleme ve pazarlama alanındaki ilk etapda 50 bayan üreticimize güzel ve etkileyiçi destek verildigi ve aile bütcesine katkı saglanması mutlululuk veriçi bir durum olmakla birlikle bu sayının sembolik oldugunu büyük projeler üzerinde calışıldıgını beyan etmesi mükemmel bir başarı örnegidir.
Ayrıca 29 ekim kutlamaları programı kapsamında bu gün akcaabat belediyesi futbol sahasında kendilerininde iştirak etmesiyle cocuklar ok yarışmaları ve diger etkinliklerlede genclere verdigi önem acısından taktire şayandır.
Her ne kadar görev süresi içinde kırsal mahallelere gerekli hassasiyedi gösderememesi ise malisef sac ayaklarının eksikligi olarak degerlendirmekdeyiz. Cünkü nufus yogunlugu olarak trabzonun en büyük ilçelesi olan akcaabat ilçesinin başkanı her mahalleye yetişememesi normaldir. Fakat bu mahallelerde görevlendirdigi personelden kaynaklandığı düşüncesini dikkatlerine sunmak istiyorum.
Tarım alanında, gencler ve cocuklar üzerindeki sosyal projeler için kendilerini teprik ediyor calışmalarında daha üstün hizmetler vereceginden şüphemiz yok.
Tekrar kendilerine bu güzel calışmalar için teşekkür ediyor ve başarılarının daim olmasını temenni ediyorum

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.