Dolar 32,5187
Euro 34,9082
Altın 2.431,46
BİST 9.813,35
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 24°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
24°C
Hafif Yağmurlu
Cum 19°C
Cts 19°C
Paz 17°C
Pts 17°C




















Ümit Özat’dan Trabzonspor Fenerbahçe maçı ile ilgili objektif eleştiriler!

Ümit Özat’dan Trabzonspor Fenerbahçe maçı ile ilgili objektif eleştiriler!
20 Ekim 2021 17:47
271
A+
A-

Özellikle Fenerbahçe başkanı Ali Koç’u sert sözlerle eleştiren Ümit Özat’ın sözlerinden bazıları şu şekilde:

SEN MUHALEFET DOĞMUŞSUN
Geldin burada aldın megafonu. Şener Şen’in filminde yaptığı gibi aldın futbolcuları. Ya hiç mi hatayı sen kendinde aramıyorsun. Kim’e verilen kırmızı kart Fenerbahçe lehine verilseydi faul yok der miydin? Cornelius’a verilen penaltı, Fenerbahçe lehine verilseydi, “Penaltı yok” der miydin? 
Bu nasıl bir anlayış. Çıkıyorsun, biz şöyle kulüp olmayacağız. Penaltılara itiraz etmeyeceğiz, taca itiraz etmeyeceğiz senin itiraz etmediğin bir şey yok ki… Sen muhalefet doğmuşsun. 
Kazandığında her şey güllük gülistanlık, kaybettiğinde iftira da yalanda, birine bahane aramakta, birinin üstüne suç atmakta üstüne yok.

HAKEM HATASIYLA KAYBETTİĞİNİ DÜŞÜNMÜYORUM?
Yarın Galatasaray maç kaybettiğinde hakem hatasıyla ki ben Fenerbahçe’nin Trabzonspor maçını hakem hatasıyla kaybettiğini düşünmüyorum. Beşiktaş, Trabzonspor maç kaybetse onların başkanı da senin yaptığın gibi fütursuza bir davranışla taraftarı sokağa dökse ve bu futbol neticelerinden dolayı, birisi canından olursa bunun tek müsebbibi sensin. Nedir kazanmak için sokaklara dökülmek. Önce kazanmak için ne yaptın, nasıl takım kurdun, nasıl kadro mühendisliği yaptın, nasıl yöneticilik yaptın ona bak.

BU ŞANSALA DEĞİL MİYDİ, ADANA DEMİRSPOR’UN PENALTISINI VERMEYEN
Bu Ali Şansala değil miydi, ligin ilk haftasında Adana Demirspor – Fenerbahçe maçında, Adana Demir’in 2 tane penaltısını vermeyen bu hakem değil miydi? O zaman yere göğe sığdıramıyordunuz.ADANA DEMİRSPOR LEHİNE TEK KELİME ETMEDİNİZ
Ali Şansalan’a Adana Demirspor’un maçından sonra Adana Demir’in lehine vermediği penaltılarda tek kelime etmediniz de ki velevki yanlış karar verdi. Bana göre de yanlış karar değil. Penaltı da penaltı, kırmızı kartta kırmızı kart.Kim diyorsa kırmızı kart değil onun anlını karışlarım.

FENERBAHÇE LEHİNE OLSA “NİYE VERMEDİN” DERDİK
Ya arkadaşım adam koşuyor, hızlanmışken dirseği ile Kim bu oyuncuyu itiyor. Duran oyuncu ile omuz omuza girmek başka bir şey dirseğin ile hareketli oyuncuyu itmek başka bir şey. Net bir faul. Faulden sonra ikinci sarı karttan kırmızı kart. Aynısı Fenerbahçe’nin lehine olsa ne düşünürdük? Niye vermedin derdik?

TÜRKİYE’NİN EN İYİ GÜREŞÇİLERİNDEN BİRİ
Penaltı pozisyonu. Ya Attila Slazai, rahmetli Reşit Karabacak vardı Türkiye’nin en iyi güreşçilerinden biri. Adama künde mi atacaksın. 6 pasın içinde adama bir sarılmışsın, bu penaltı değil de ne? Penaltı kere penaltı. Baskette var ya Basket faul. Gol ve penaltı.. Neye itiraz ediyorsun. Fenerbahçe takımının savunma oyuncusu bir oyuncuya öyle sarılır mı? Fenerbahçe’nin savunma oyuncusu 6 pasın içine öyle yığılır mı?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.