Dolar 32,5569
Euro 35,0018
Altın 2.428,25
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 23°C
Az Bulutlu
Trabzon
23°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 17°C




















Güney Korelilerin çoğunluğu bile kendi oyuncularını suçladı

Güney Korelilerin çoğunluğu bile kendi oyuncularını suçladı
20 Ekim 2021 01:07
271
A+
A-

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe forması giyen Min-jae Kim’in Trabzonspor maçında oyundan atılmasının yankıları sürüyor.

Trabzonspor karşısında 13. dakikada Gervinho ile girdiği ikili mücadelede ilk sarı kartını gören Güney Koreli savunmacı, yalnızca 9 dakika sonra bu kez Djaniny ile yaşadığı pozisyonda ikinci sarı karttan kırmızı kartla ihraç edildi.

Min-jae Kim’in gördüğü kırmızı kart futbol otoritelerini ikiye bölerken; Güney Koreli futbolcunun kariyerinde 4 yıl sonra, Avrupa macerasında ise ilk kez kırmızı kart görmüş olması ülkesinde de ses getirdi.

Güney Kore basınında, başarılı futbolcunun savunma tarzına dikkat çekilerek böyle oynamaya devam etmesi durumunda Türkiye’de daha çok kart görebileceğine dikkat çekildi. Ayrıca bir başka haberde ise, Min-jae Kim’in kırmızı kart gördüğü pozisyonda rakibini kasten ittiğinin altı çizildi.

GÜNEY KORE BASINI MIN JAE KIM’IN KIRMIZI KARTI HAKKINDA NE DEDİ?

Stoo Asiae: Min-jae Kim, Avrupa’ya gittikten sonraki ilk kırmızı kartını gördü. Maça savunmanın göbeğinde başlayan Min-jae Kim, 23. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kartla ihraç edildi. Fenerbahçe’ye transfer olduktan sonra ilk kırmızı kartını görmek onun için acı bir tecrübe oldu. Fenerbahçe aslında Diego Rossi’nin 3. dakikada attığı golle maça avantajla başlamıştı ancak Min-jae Kim’in 13. ve 23. dakikalarda gördüğü sarı kartların ardından bir kişi eksik oynamak zorunda kaldılar.

Sports Chosun: Kore Milli Takımı’nın stoperi Min-jae Kim, Trabzonspor maçında kırmızı kart gördü. Bu pozisyon şunu gösteriyor ki, Min-jae Kim her zamanki tarzıyla oynamaya devam ederse gelecekte Türkiye’de çok daha fazla kartlar görecektir. Kırmızı kart pozisyonunda Min-Jae Kim, Djaniny’yi arkasından takip ediyordu ve rakibi de ceza sahasına girmek üzereydi. Rakibinin sol omzunu sağ eliyle ittirdi. Min-jae Kim bu savunma tarzını zaman zaman milli takımda da kullanıyor. Zaman zaman omuz omuza mücadeleye gider, zaman zamansa elleriyle rakibini ittirerek durdurmaya çalışır.

Sports Hankooki: Trabzonspor maçına ilk 11’de başlayan Min-jae Kim 23. dakikada gördüğü ikinci sarı kartla oyundan atıldı. Maçta ilk kez 14. dakikada gördüğü sarı kartla uyarılan Min-jae Kim, 23. dakikada ise rakibiyle girdiği ikili mücadelenin ardından ihraç edildi. Bu pozisyonda rakibini arkadan ittiği için ikinci sarı kartını gördü.

Star Money Today: Trabzonspor karşısında 14. dakikada Gervinho’ya yaptığı hareket sebebiyle ilk sarı kartını gören Min-jae Kim, 10 dakika geçmeden ikinci sarı kartını gördü. Djanini’yi durdurmak isterken sağ eliyle rakibini arkadan iten Min-jae Kim, hakem tarafından acımacızca ikinci sarı kartla cezalandırıldı. İkinci sarı kart acımazsızdı. Çünkü rakibi topun kontrolünü almıştı ve Min-jae Kim de kolunu kasten kullanarak arkadan itti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.