Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
18°C
Hafif Yağmurlu
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 24°C
Çar 26°C




















ÇAYKARA ‘ya Adı Gibi “Güzel” KAYMAKAM.!

Köşe Yazarı Tıngader Trabzon Ortahısar Başkanı Ana Dolu Kadınlar Bırlığı Trabzon Başkanı ( Makale ) Yazar Araşdırmacı yurthaber61 yazarı Editörü
15 Ekim 2021 12:11
742
A+
A-

Tingader (Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler) Dernegi Trabzon ve Ortahisar Şubesi ,Anadolu Kadın Gücü Derneği Trabzon Şubesi olarak Çaykara Kaymakamlığına yeni atanmış olan Sayın Muhammet Güzel Bey’e hoş geldin demek , başarılar dilemek , hem de Derneklerimizi tanıtmak amaçlı ziyarette bulunduk.
Bozkır’ın bağrından esip Trabzon’umuzun
rüzgarına kapılıp Çaykara’mıza gelmiş olan Kaymakamımıza önce gönülden bir hoş geldin dileklerimizi ilettik.
Hani gittiğimiz makamlar da resmiyet havası kokar ve insan bu durumda konuşmasını dizginlemek durumunda kalır.
Ama soyadı gibi güzel bir kaymakam ile karşılaştığımız andan itibaren ; Karşılaması ,tavrı ,tebessümü ,
mütevaziliğiyle o kadar memnunluk hissettirdi ki , hepimize Çaykara ilçemizin çok şanslı olduğunu düşündürdü .
Sohbet ortamında karşımızda resmiyet kanunu yok olmuştu adeta.
İçtenliği ile bizi dinlemesi , kendini ifade etmesi ,anlatım tarzı ve tebessümüyle tam bir bozkır evladımızın ben geldim sizin için hizmete hazırım vatanımın her toprağı benim için kutsaldır bende sizin evladınızım ifadesi niteliğindeydi.
Bizler Derneklerimizi tanıttık. Amaçlarımızı, hedeflediğimiz çalışma ve proje kapsamlı yapılabilirliği olan düşüncelerimizi sunduk. İnternet gazeteciliğinin kanun kapsamı düzeyinde olmadığı için bilgi kirliliğine bu durumda daha müsait olduğuna ,İletişim Bakanlığımız ve Cumhurbaşkanımızın bu konuda yasal düzenleme çalışmaları içinde olduğunu belirttik.
Kendileri de bilgi kirliliğinin topluma çok zarar verdiğini bu durumun kesinlikle yasalaştırılması ve kanun çerçevesinde olması gerektiği düşüncelerini izah etti.

Ve ekledi;
“Ben makamda oturmaya değil ilçemle bütünleşmeye geldim.
Hizmet için buradayım.Ben halkın içinden biri gibi halkla beraber olacağım. Halkımız için, Devletimizin sundugu her olanağını limitlerine kadar enerjimin son damlasına kadar şirin ilçemize harcayacağım “söylerken gözlerinde ki ışık, yüzündeki tebessüm huzur verdi bizlere.

Bizler de şirin ilçemize bozkır’ın soyadı gibi güzel kaymakamımıza hoş geldin diyor ,başarılar diliyoruz.

Bu vatanın her evladı ,
Her köşesinde evlat gibi ağırlanır. .
Verdiği hizmet ile uğurlanır ..!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.