Dolar 32,4919
Euro 34,7350
Altın 2.489,38
BİST 9.485,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 20°C
Paz 20°C
Pts 19°C




















Başkanımız Ahmet Ağaoğlu’ndan TSYD’ye ziyaret

Başkanımız Ahmet Ağaoğlu’ndan TSYD’ye ziyaret
15 Ekim 2021 14:23
268
A+
A-

Sözlerine taraftarlarımıza teşekkür ederek başlayan Başkanımız Ahmet Ağaoğlu, “Önemli bir maçın arefesindeyiz. Ben öncelikle taraftarlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Bu sezon ilk defa satışa çıkan biletlere çok yoğun ilgi gösterip, kurallar çerçevesinde dolu tribünlere oynayacağımız bir müsabaka olacak. Her zaman söylüyorum, Trabzonspor’un bu seneki mücadelesi şampiyonluk mücadelesi. Bu mücadelede en önemli faktör ve en büyük enerjimiz taraftarımız. Taraftarlarımızın desteği olmadan hedeflemiş olduğumuz başarıları yakalamamız mümkün değil, belki de çok zor. O nedenle taraftarlarımızın bu maçın biletlerine göstermiş olduğu ilgi son derece önemli. Her zaman söylüyorum sabır kelimesi Samsun’un doğusunda pek bir anlam ifade etmiyor. Yapısal olarak son derece sabırsız bir yapımız var. Bunu da hemen hemen yaşantımızın her kesitine yansıtıyoruz. Ancak spor mücadelelerinde biraz sabırlı olmamız gerekiyor. Bu futbol olsun, basketbol olsun, boks, hentbol, güreş. Geriye düşen bir sporcu son saniyeye kadar mücadeleyi bırakmıyor. Boksta nakavt ile, güreşte tuş ile, futbolda da attığı golle müsabakayı çevirebiliyor, puan almayı biliyor. Ve hedeflemiş olduğu başarıyı da göstermiş olduğu mücadele azminden dolayı kazanmayı biliyor. Biz ligin henüz 9.haftasındayız. Oynamış olduğumuz futbol umut verici. Bizi başarıya taşıyacak bir futbol oynuyoruz, bizi başarıya taşıyacak bir kadro genişliğimiz var. Lig uzun bir maraton. 38 maç oynayacağız ve dörtte birini tamamlamadık. Geriye düşebiliriz ama maçı çevirebilecek gücümüz var. Puan kaybedebiliriz ama kaybettiğimiz puanları telafi edebilecek hem önümüzde mesafe var hem de o güce sahibiz. Dolayısıyla hiçbir zaman için umutsuzluğa kapılmadan 12. güç olarak taraftarımızın desteği takımımızın arkasında olursa üstesinden gelemeyeceğimiz engel yok” dedi.

Müsabakanın son saniyesine kadar taraftarlarımızın takımımıza destek olması gerektiğini vurgulayan Başkanımız, “Geriye düştüğünüz zaman maçı kaybetmezsiniz veya puan kaybettiğinizde şampiyonluğu kaybetmezsiniz. Ne zaman ki mücadeleyi bırakırsınız, mücadeleyi, umutlarınızı ve inancınızı kaybettiğiniz zaman her şeyinizi kaybedersiniz. Oynadığımız enteresan maçlar oldu. 10 kişi geriye düşmemize rağmen Konya’da sergilediğimiz futbol ve neticesinde almış olduğumuz puan. Galatasaray maçında 2-0 geriye düşmemize rağmen o maçı çok rahat 3-2’ye, 4-2’ye de getirebilirdik. Ciddi bir geriye dönüş direnci gösterdi takım. Bu geriye dönüşlerin, mücadelelerin hepsinde taraftarın desteği, umudu ve enerjisi itici güç olacaktır. Benim taraftarlarımızdan ricamız, Fenerbahçe maçında 90 dakika hatta uzatmalar da dahil olmak üzere o desteği, o enerjiyi takımımızın ve oyuncularımızın üzerinden eksik etmemeleri. Futbolcular buna gerçekten çok büyük önem veriyorlar. Taraftarın onlar için itici bir güç olduğunu, özellikle de Trabzonspor taraftarının enerjisinin onları için çok önemli olduğunu sürekli ifade ediyorlar. Fenerbahçe maçına takımımız her yönüyle hazır, burada ihtiyacımız olan şey tribünleri dolduracak olan 21 bin taraftarımızın desteği. Maçın akışı ne olursa olsun o destek ve o enerji sonuna kadar devam ederse bu maçtan yüzümüzün akıyla, arzu ettiğimiz ve hedeflediğimiz neticeyle çıkacağımıza olan inancımız tam” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.