Dolar 32,3184
Euro 35,0487
Altın 2.307,01
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
17°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 20°C




















5 maddede imha planı! Abdullah Avcı ve Vitor Pereira…

5 maddede imha planı! Abdullah Avcı ve Vitor Pereira…
15 Ekim 2021 13:48
198
A+
A-

TRABZONSPOR’UN PLANI!

İLK 15 DAKİKADA GOL BULUNACAK

Trabzonspor için öne geçmek çok önemli. Fenerbahçe’nin geri durumdan gelip maç kazanmakta zorlandığı herkesin bildiği bir gerçek. Zafere giden en kısa yol en kısa sürede öne geçmek.

1. BÖLGEDE TOP KAYBI YASAKLANDI

Fenerbahçe’nin ilerde çok çabuk adamları var ve rakibin top kayıplarını kolay cezalandırıyor. birinci bölgede garanti ve isabetli pas takım savunmasının birinci hedefi olacak.

MESUT ÖZİL’E BOŞ ALAN YOK…

Mesut Özil’in 11’de başlayacağı hesap ediliyor. Mesut oyundayken becerisi ve tecrübesiyle takım arkadaşlarınına ciddi boş alan yaratabiliyor ve pozisyona sokuyor. Mesut Özil oyundan düşmeli.

SİNİRLERE HAKİM OLUNACAK…

Sinir ve paniğe yer yok. Erken sarı kartlar takımı oyundan düşürebilir. Sakin kalmak ve oyunda 11 kişi ile kalmak çok önemli. Gereksiz stres seri hataları da beraberinde getirir.

CORNELIUS KENARLARDAN BESLENECEK

Cornelius havadan daha güçlü. Takımın 1 numaralı golcüsüne istediği toplar atılacak. Sürekli beslenecek ve gol şansı en yüksek düzeyde tutulacak.

FENERBAHÇE’NİN PLANI

SANTRAYLA BERABER PRESE BAŞLANACAK

Oyun geride kabul edilmeyecek. Trabzon’un zayıf yanı savunma. Bu yüzden rakibin savunmasına yakın oynamanın en kestirme yolu pres yapmak. Rakibin hata yapması sağlanacak.

1. BÖLGEDEN ÇOK HIZLI ÇIKILACAK

Trabzon pres gücü yüksek bir takım. Baskı yemeye davetiye çıkartılmayacak. Bunun yerine birinci bölgeden mümkün olan en kestirme yoldan çıkılıp rakip sahaya geçilecek.

DEFANS ARKASINA KOŞU YAPILACAK

Trabzon’un savunma zaaflarının üzerine gidilecek. Takımdaki çabuk ayaklar kullanılacak. Defans arkasına koşularla pozisyon aranacak ve rakibin dengesi bozulacak.

KALEYE YAKIN FAUL YAPMAK YASAK

Trabzon’da başta Bakasetas olmak üzere frikikleri iyi kullanabilen isimler var. Kenarlardan da faul yapılıp rakibin uzun golcüsü Cornelius’a davetiye çıkartılmayacak.

BAKASETAS&NWAKAEME’YE BOŞ ALAN YOK



Trabzon’un hücumda en haraketli isimleri Bakasetas ve Nwakaeme… Bu iki oyuncuya yakın oynanacak. Kaleye yüzleri döndürülmeyecek…

(Takvim)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.