Dolar 32,5785
Euro 34,6971
Altın 2.521,50
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Parçalı Bulutlu
Trabzon
16°C
Parçalı Bulutlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 19°C
Sal 25°C




















KTÜ ile Belediyelerimiz İş Birliği İçin Toplandı

KTÜ ile Belediyelerimiz İş Birliği İçin Toplandı
14 Ekim 2021 19:15
205
A+
A-

Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği (DKBB) tarafından düzenlenen toplantıda Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) İlaç ve Farmasötik Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi (İLAFAR) ile bölge belediyelerde görev yapan veteriner, ziraat mühendisi ve kimyagerler bir araya geldi.

KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI ile DKBB Başkanı Murat ZORLUOĞLU’nun önem verdikleri Üniversite-Yerel Yönetimler iş birliğinin geliştirilmesi çerçevesinde düzenlenen toplantıda KTÜ-İLAFAR’ın mevcut altyapısı, faaliyet alanları ve yürütmekte olduğu projelerin tanıtılmasının ardından katılımcılar tarafından ortak iş birliği yapılabilecek konular ve sahada yaşanan mevcut sorunlar dile getirildi.

DKBB Genel Sekreteri Mehmet ŞENTÜRK, DKBB ile KTÜ arasındaki iş birliğinin her geçen gün gelişerek arttığına dikkat çekerken KTÜ-İLAFAR Müdürü Prof. Dr. Sena SEZEN ise beşeri, zirai ve veteriner ilaç alanında çalışmalar yapan pre-klinik bir Ar-Ge merkezi olarak belediyelerin sahadaki tecrübe ve görüşlerinin kendilerinin Ar-Ge projelerini belirlemede önemli rol oynadığını, yaptıkları Ar-Ge çalışmalarının topluma ve belediyelerimize olumlu katkı sağlamasına önem verdiklerini ifade etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.