Dolar 32,3157
Euro 35,1159
Altın 2.292,25
BİST 9.058,68
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Yağmurlu
Trabzon
17°C
Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 18°C
Pts 20°C




















Ali Şansalan’ın Trabzonspor karnesi

Ali Şansalan’ın Trabzonspor karnesi
14 Ekim 2021 15:34
358
A+
A-

Süper Lig’in 9. haftasında oynanacak Trabzonspor – Fenerbahçe müsabakasını yönetecek olan hakem Ali Şansalan ilk kez iki takım arasındaki bir maçta düdük çalacak.

Süper Lig’in 9. haftasında 17 Ekim Pazar günü saat 19.00’da Medical Park Stadyumu’nda Trabzonspor ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu, bu müsabakaya Ali Şansalan’ı atadı. Şansalan’ın yardımcılıklarını ise Kerem Ersoy ve İbrahim Çağlar Uyarcan yapacak. Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak bir karşılaşmada ilk kez düdük çalacak olan Şansalan 6 sezondur Süper Lig’de görev alıyor.

Ali Şansalan bu sezon iki takımın da birer maçını yönetti. Trabzonspor’un deplasmanda Giresunspor’u 1-0 yendiği maçta düdük çalan Şansalan yine deplasmanda Fenerbahçe’nin Adana Demirspor’u 1-0 mağlup ettiği müsabakada görev aldı.

Trabzonspor’un Süper Lig’de 5 maçını yönetti

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan karşılaşmada düdük çalacak olan Ali Şansalan, Süper Lig’de bordo-mavililerin 5 maçını yönetti. Söz konusu maçlarda Karadeniz ekibi 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.

Şansalan, Fenerbahçe’nin ise Süper Lig’de 6 karşılaşmasında görev aldı. Bu müsabakalarda sarı-lacivertiler 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi aldı.

İKİ KARTINI BİDEN ÇIKARMIŞTI

Ali Şansalan, Trabzonspor’un 2019-2020 sezonunda Ziraat Türkiye Kupası Son 16 turu rövanş maçında deplasmanda oynadığı Denizlispor maçında görev yapmış ve verdiği skandal bir kararla eleştirilerin odağı haline gelmişti. Bu karşılaşmanın normal süresi bordo mavililerin 2-0 mağlubiyeti ile tamamlanmış ve maç uzatlamara gitmişti. İlk uzatma devresinin başında ceza sahasına girmeye çalışan Nwakaeme rakibi tarafından bariz bir şekilde düşürülmüş ancak hakem faul vermek yerine Nwakaeme’ye hakemi aldatmaya yönelik hareketten sarı kart göstermişti. Bunun üzerine Nwakaeme sinirlerek Şansalan’a itiraz edince ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kalmıştı. Ali Şansalan’ın bu pozisyonda VAR’a bile gitmemesi tepki çekmişti. Ayrıca Nwakaeme’ye ikinci sarı kartını gösterirken sarı ve kırmızı kartı aynı anda çıkarması ilginç anların yaşanmasına neden olmuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.