Dolar 32,3157
Euro 35,1159
Altın 2.292,25
BİST 9.058,68
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Yağmurlu
Trabzon
17°C
Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 18°C
Pts 20°C




















Hekimoğlu Trabzon – Ergene Velimeşe nasıl canlı izlenir?

Hekimoğlu Trabzon – Ergene Velimeşe nasıl canlı izlenir?
10 Ekim 2021 12:57
193
A+
A-

Geride kalan 6 haftada topladığı 14 puan ile liderliği liderliği 3 takımla paylaşan Hekimoğlu Trabzon bugün kendi sahasında Ergene Velimeşe’yi konuk edecek.

Karşılaşmaya mutlak galibiyet parolası ile çıkacak olan Trabzon temsilcisi taraftarlarını da yanında görmek istiyor.

Bugün saat 14:30’da başlayacak ve Ortahisar Yavuz Selim Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma Hekimoğlu Trabzon YouTube kanalından yayınlanacak.

BAŞKAN HEKİMOĞLU TARAFTARLARA SESLENDİ!

Hekimoğlu Trabzon Başkanı Celil Hekimoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ‘’Bugün Trabzon’da yazdan kalma bir  gün ve önemli bir liderlik maçımız var. Bugün bir rakibimiz de yaylalar. Ya yayla ya kolbastı. Tercih sizin’’ ifadelerini kullandı.

Başkan Hekimoğlu taraftarların stadyuma gelmesi için maddi anlamda bilet fiyatlarını pahalı bulanlar için de bir jest yapmış ve ‘’Arkadaşlara talimat verdik. Ekonomik olarak bu ücret fazla gelenleri ücretsiz maça alacağız’’ açıklamasını yapmıştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.