Dolar 32,4895
Euro 34,9613
Altın 2.431,71
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 24°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
24°C
Hafif Yağmurlu
Cum 18°C
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 18°C




















TİNGADER İstanbul İl Şube, Kurucu Başkan Nihan Özdemir ile yoluna devam ediyor

TİNGADER İstanbul İl Şube, Kurucu Başkan Nihan Özdemir ile yoluna devam ediyor
3 Ekim 2021 11:02
356
A+
A-

26 Eylül 2021 Pazar günü İstanbul Chelsea Lounge’da gerçekleştirilen TİNGADER Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği İstanbul İl Şube 1. Olağan Kongresi’nde Kurucu Başkan Nihan Özdemir ile ‘yola devam’ kararı alındı.Ist Kongremızın Turkıyeye Turkıye Internet Sıtelerıne Hayırlı Olsun Tum Katılımcıları Kutlarım Sız Değerlı Delegasyona Başarılar Dılerım heb Bırlıkde Daıma Ilerıye Dıyorum Hebınızı Selamlıyorum Iyıkı Varsınız Tıngader Karadenız Bölge Başkanı Aslan yeşilyurt

 ‘Türkiye İstanbul’dur, İstanbul Türkiye’ dir.’ misyonuna uygun, kapsayıcı, toplayıcı ve birleştirici bir kongre gerçekleşti.

Kurucu Başkan Nihan Özdemir’in yapmış olduğu konuşma sonrasında faaliyet raporu, hesap raporu, denetim kurulu raporları okunmuş ve ayrı ayrı ibra edilmiştir.
Yeni yönetim ve denetim kurulu aşağıdaki isimlerden oluşmuştur:

Nihan Özdemir Başkanlığında Akif Ağırbaşlı, Yasemin Kurt, Cemal Özkan, Erhan Gül yönetim kurulu asil üyeliklerine seçilmişlerdir. Yedek üyeliklere ise Murat Usta, Fevzi Yıldız, Yurdaer Öztürk, Hüseyin Karasu ve Mustafa Genç seçilmişlerdir.
Denetim kurulu asil üyeliklerine ise Sevim Yılmaz, Jackson Martin, Abdurrahman Topçu getirilmiştir.
Denetim Kurulu yedek üyelere de Ümit Akbulut, Songül Altınkaynak ve Yasemin Ali seçilmişlerdir.
Genel merkez delegeliklerine ise Nihan Özdemir, Hüseyin Karasu ile Yurdaer Öztürk seçilmişlerdir.

Toplantıya gösterilen yoğun ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Nihan Özdemir bir konuşma yaptı. Konuşmasında şunları ifade etti:

“Yaklaşık 1 yıldır özverili bir şekilde TİNGADER ailesinde bulunmaktayım. Belki de hayatın boyunca severek yaptığım en güzel şey bu ailede bulunmak oldu. Türkiye’nin her yerinde gitgide büyüyen ve daha da büyüyecek olan bir dernekte yer almam hayatımda belki yaptığım en güzel deneyimlerden biridir.

Bu süreçte bana güvenip beni yeniden Başkan seçen TİNGADER İstanbul Şube üyelerine teşekkür ederim. Tek başına aşılamayan yolların en büyük destekçileridir yol arkadaşları. İşte bugün burada bir kez daha seçim yapabildiysek ve yeniden seçildiysem ne kadar doğru insanlarla yola çıktığımın kanıtıdır. Hepsine tekrardan teşekkürlerimi sunarım. TİNGADER İstanbul Şubesi çalışmalarına son hızla devam edecektir.”

TİNGADER Genel Sekreteri H. Sadi Kahyaoğlu tarafından Genel Başkan Mehmet Ali Çelik’in mesajı okundu. Mesajında dünyanın en büyük şehirlerinden İstanbul’da şubenin kurulmuş olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Başkan Mehmet Ali Çelik, İl Başkanı Özdemir’e ve yönetimine başarı dileklerini iletirken, Genel Merkez olarak desteklerinin devam edeceğini vurguladı.

Divan başkanı İbrahim Biter dilek ve temenniler bölümünde, herkese söz vermiş ve konuşmacılar TİNGADER’den memnuniyetle söz etmişlerdir.
Daha sonra toplantı Divan Başkanı sayın BİTER tarafından sona erdirilmiştir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.