Dolar 32,5667
Euro 34,6983
Altın 2.487,60
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Az Bulutlu
Trabzon
17°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 19°C




















Güneydoğu’nun en kapsamlı kitap fuarı Şahinbey’de

Sanayi ve gastronomi şehri Gaziantep’te Güneydoğu Anadolu’nun En Kapsamlı Kitap Fuarı kapılarını kitap severlere açıyor. Fuarda 105 yayınevinin 28 seçkin yazarı kitap dostlarıyla buluşacak.

Güneydoğu’nun en kapsamlı kitap fuarı Şahinbey’de
29 Eylül 2021 17:52
176
A+
A-

Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’ndeki kitap fuarında kitap dostları on binlerce kitabı, sevdiği yazarlardan imzalı olarak temin etme fırsatı bulurken aynı zamanda da Şahinbey Belediyesi tarafından verilecek hediye çekleri ile ücretsiz kitap alma fırsatını bulabilecek. Gaziantep Şahinbey’de düzenlenecek Kitap Fuarına civar illerden de kitap severlerin gelmesi beklenirken fuarın önemli yazarlarından Hayati İnanç, Pelin Çift, İlber Ortaylı, Nedim Şener, Bahadır Yenişehirlioğlu’nun da aralarında bulunduğu 28 yazar ve ünlü ismi imza günü ve söyleşileri yer alacak.Fuara davetŞahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Kitap Günleri Fuarına tüm kitap dostlarını davet ederek, “2-10 Ekim tarihlerinde Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezinde ‘Kitap Hayattır, Hayat Kitaptır” temasıyla başlıyoruz. Kitapların büyülü dünyasında kaybolacağımız muhteşem bir kitap festivalinin hazırlıklarını tamamladık. Şahinbey Kitap Günleri Fuarına tüm kitap severleri davet ediyorum” dedi.Öğrencilerle birlikte katılacaklarEmine Konukoğlu Anadolu Lisesi öğretmenlerinden Gülümser Tumay, büyük bir organizasyonda yazarlarla buluşmanın heyecanını yaşadıklarını belirterek “Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde düzenlenecek olan Güneydoğu’nun en kapsamlı kitap fuarına öğrencilerimle birlikte katılacak olmaktan dolayı heyecanlıyım. Aynı zamanda öğrencilerimizin yazarlarla buluşacak olması çok daha heyecan verici. Tüm öğretmen arkadaşlarımı, öğrencilerimizi ve kıymetli velilerimizi kitap fuarına davet ediyorum” dedi.Heyecanlandıran fuarŞahinbey Belediyesi tarafından düzenlenecek olan kitap fuarının heyecanını yaşayacak olan öğrenciler “Güneydoğu Anadolu’nun en kapsamlı kitap fuarının şehrimizde yapılacak olması bizleri oldukça heyecanlandırıyor. Okuduğumuz kitapların yazarlarıyla bir araya gelerek, onlarla sohbet edeceğiz. Bizlere bu imkanı sunan Şahinbey Belediye’sine teşekkür ederiz” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.