Dolar 32,5097
Euro 34,7796
Altın 2.424,13
BİST 9.687,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 28°C
Az Bulutlu
Trabzon
28°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 18°C
Cts 18°C
Paz 18°C




















Nwakaeme özel motivasyon ile Alanyaspor maçına hazırlanıyor!

Spor Müdürü YurtHaber61 Spor Müdürü Spor Yazarı  Alper Dural #Gazeteci Spor Muhabiri #YurtHaber61 #Editör #Köşe #Yazarı Trabzon Bölgesi Spor Muhabiri Spor Yazarı Alper Dural
25 Eylül 2021 18:18
343
A+
A-

Süper Lig’in 7. haftasında sahasında Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor’da tüm hesaplar 3 puan üzerine yapılıyor.

Bordo-mavili takıma geldiği günden beri hücum hattında önemli bir performans ortaya koyan Nwakaeme ise bu sezon kariyerinin en iyi başlangıcına imza atmıştı.

İlk 4 hafta oynanan Malatyaspor, Sivasspor, Giresunspor ve Galatasaray maçlarını boş geçmeyen Nijeryalı oyuncu son iki hafta da ise sessizliğe büründü.

Süper Lig’in 5. haftasında deplasmanda Trabzonspor’un 1-0 kazandığı Kasımpaşa ve 6. haftada da yine deplasmanda oynadığı Konyaspor maçından ise 2-2 beraberlikle ayrılan bordo-mavililerde Nwakaeme, son iki haftada rakip fileleri havalandıramadı.

Nijeryalı oyuncunun Süper Lig kariyerinde rakip olup da gol yollarında katkı sağlayamadığı dört takımdan biri de Aytemiz Alanyaspor olarak dikkat çekti.

Nwakaeme 4. kez rakip olduğu Akdeniz temsilcisi karşısında gol yollarında etkisiz kaldı.

27 Eylül Pazartesi günü oynanacak olan müsabakada Nijeryalı oyuncu rakip karşısında şanssızlığını kırmak isterken, gollerine ise kaldığı yerden devam etmeyi planlıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.