Dolar 32,3277
Euro 35,0598
Altın 2.296,98
BİST 9.045,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
18°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 18°C
Pts 20°C




















CHP’DEN NOKTA ATIŞI

Emeklı Gazı ı Yurthaber61 Köşe Yazarı Haber Şefı
24 Eylül 2021 22:39
2.263
A+
A-

CHP’DEN BÜYÜK HAMLE…

KTÜ Öğretim üyesi, Türk Kültürünü Araştırma Enstitüsü üyesi Türkolog Prof. Dr. Kemal ÜÇÜNCÜ CHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Fethi Açıkel’in önerisi Sayın Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun onayıyla CHP ARGE Bilim, Yönetim ve Kültür Platformu Akademik Danışmanlığına atandı.

Aynı zamanda Kültür Bilimleri başkanı olarak akademi bünyesinde, “ denk bütçe, enerji, SGK açıklarının kısa vadede sıfırlanması, nitelikli endüstri bölgeleri, tarım, hayvancılık , ekoloji ve çevre, kentsel dönüşüm, üretim ekonomisi” konularında öncü çalışmalar ve projeleri üreten ve kamuoyuyla paylaşan Üçüncü’nün bu çalışmalarını siyasi karar alma süreçlerine yansıtmasının son derece faydalı olacağı değerlendiriliyor.

CHP’ye duyulan güvenin parti içinde yetkili organlara liyakate uygun atamalar yapılarak daha da artacağını bilen Kemal Kılıçdaroğlu’nun, yaptığı son atamanın bu duruma örnek oluşturduğu bir gerçektir.

Partili seçmenler tarafından umut verici olarak değerlendirilen bu atama, CHP’nin artık liyakat odaklı siyaset izleyeceği görüntüsü vermesi açısından da son derece önemlidir.

Bu kararın, liyakate yüz çevirip sadakate önem veren tüm siyasi partilere örnek teşkil etmesini umarız.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.