Dolar 32,5638
Euro 34,9584
Altın 2.445,56
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 19°C
Az Bulutlu
Trabzon
19°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 17°C




















AKCAABAT DAN GAZİLERE KUTLAMA ETKİNLİKLERİ

Emeklı Gazı ı Yurthaber61 Köşe Yazarı Haber Şefı
22 Eylül 2021 09:47
396
A+
A-

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e maraşallık ve gazilik ünvanı verilmesinin ardından 19 Eylül gaziler günü olarak ilan edilip kutlanmaya başlandı.
Bu kapsamda Akçaabat Kaymakamımız;
Sayın Kurtyemez Bey ve sayın Akçaabat Belediye Başkanımız Osman Nuri Ekim bey gaziler günü için tören düzenlediler.
Gazilerimiz ile birebir ilgilenip hal hatır sordular.Çelenk sunma ve paylaşımların ardından ,gazilerimiz ile sohbet amaçlı bir toplantı yemeği düzenlediler.
Kaymakamımız ve Belediye başkanımız konuşmalarında ,
Gazilerimizin ve şehit ailelerinin vatana emanet olduklarını , emanete büyük bir önemle sahip çıkacaklarını ve değişen yönetiminde bu titizliği gösterecek olduklarına emin olduklarını vurgulayarak bizleri onure etmişlerdir .
Her aile ziyaret edilecek ,her sorun ve sıkıntılarının gereği yapılacağını belirterek bizlere;
Bu vatan içine kadar değerli ve öneminli olduğumuzu hissettirmişlerdir.
Vatan görevi kutsaldır bizler bu görevi emanet bilip en değerli varlığımızı canımızı vatana feda ederek görev yaptık. Vatanımızın bizlere böyle sahip çıkan evlatları olduğu sürece biz Türk Ordusu tarihte olduğu gibi bugünde ,yarın da asla yenilmeyiz.
Şehit aileleri ,kendim ve gazi arkadaşlarım adına böyle güzel bir geceyi bize yaşatıp bizi gururlandırdıkları için çok teşekkür ederim.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.