Dolar 32,5681
Euro 35,0219
Altın 2.427,05
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 23°C
Az Bulutlu
Trabzon
23°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 17°C




















Burhan Güner MORİUNHO ABDULLAH AVCI’NIN AYAK SESLERİ.

Burhan Güner MORİUNHO ABDULLAH AVCI’NIN AYAK SESLERİ.
19 Eylül 2021 20:30
275
A+
A-

16:00 da, güneş ☀️ altında oynanan,
Kasımpaşa-Trabzonspor maçında,
MORİUNHO olma yolunda bir MORİUNHO A.AVCI, seyrettik.
Kasımpaşa ‘yı yenmek, FB ,GS ,BJK ‘ı yenmekten daha zordur.
Çünkü; Kasımpaşa, üç büyükler ile bazen bedava futbolcu veren kulüp olarak haberi yapılan, transfer ilişkileri içersinde bulunan bir klüptür, dolayısıyla transfer de, TFF ve kurullarında ve her yerde işbirliği içerisindedirler, diye düşünmemek elde değil.
Kasımpaşa futbolcularının tamamı, “Dört Büyükler” de rahatlıkla oynayacak yetenekte futbolculardır, bu futbolcular işi bilen tecrübeli profesyonellerce seçilmiştir.
Kasımpaşa “Dört Büyük”leri yenecek güçtedir.
MORİUNHO A.AVCI, geçen sezondan kalma, maç bitmek üzere iken oyuncu değiştirme huyundan tamamen vaz geçti gibi duruyor, dakika 80 olmadan oyuncu değiştirmezdi, eski ve yanlış olan bu uygulamayı tamamen terk etmesi, MORİUNHO A.AVCI’nın ayak sesleridir.
Şimdilerde hoca, oyunun dakikasına bakmadan, gereksim duyduğunda oyuncu değişimini yapıyor, hocamızı tebrik ederiz.
Benim gördüğüm, hocamızın oyuncu değişimlerini, biraz daha erken yapması, oyuna girmeyi bekleyen oyuncuları daha da hırslandırır ve takımın gücüne güç kadar, rakiplere ;TRABZONSPOR SAHAYA İKİ TAKIM İLE ÇIKIYOR dedirtiriz, diye düşünüyorum 🤔
Maçın ilk devresinde, karşılıklı akınlar, her an gol 🥅 atacakmış gibi duran Kasımpaşa ve yeterli mukavemeti olmayan orta sahası ile gol 🥅 vuruşu zayıf ve az olan, TS’u seyrettik.
Hocamız, ikinci devreye, orta sahayı güçlendiren Berat – A.Parmak değişikliği ile başladı, A.Parmak’ın oyuna girdikten 5 dakika sonra 50. dakikada aniden sakatlanması, yerine Yusuf ‘u alması, hocamızı yeni bir diziliş ve taktiğe yönlendirmesi sonrası, daha güçlü, daha organize bir TS ortaya çıktı.
Bunun sonucunda 52. dakikada,
Bekasetas-A.Ömür-Nwakaeme-Bekasetas, dörtgeninden, beklediğimiz Bekasetas vuruşu ile gol 🥅 0-1 öne geçtik, kaleci gibi bizde Tv 📺 de seyrettik, 110 km/h, hız ile giden top 🎾 ancak seyredilir, gözlerimizin pası silindi, kalecinin yapacağı bir şeyi yoktu.
Cornelius, rakip takım için tehdittir, Cornelius’un var ise rakip takım rahatça ileri çıkamaz, 74. dakika da Cornelius yerini Koita’ya bıraktı,
Trabzonspor, son 15 dakika, uzatmalar ile yaklaşık 20 dakika, çok büyük baskı yiyor, her an gol 🥅 yiyecekmiş gibi duruyor, biz Tv’de 📺 maç seyreden taraftarlar, gol 🥅 yeme korkusuyla heyecandan yatıp kalkıyoruz.
Dakika 84 de, yorulan Besatesas ve A.Ömür yerlerini, iki savaşçı Dorukhan Toköz ve Siopis’e bırakınca, TS biraz rahatladı.
Yine de, her an gol 🥅 yiyecekmiş gibi, maçı 0-1 galibiyet ile bitirdik.
MORİUNHO A.AVCI, daha dayanıklı ve mukavemeti bir orta saha yapma mecburiyetinde olduğunu gördü.
Hocamız, Dorukhan Toköz’ü ilk 11 ‘ e yerleştirecektir.
Berat, Hamsik ile değişmeli oynar, gibi duruyor, aynı özelliklere sahip iki futbolcu, aynı an da ilk 11 de olması, TS ‘un savaşçı ruhuna aykırıdır, diye düşünüyorum 🤔🤔
Kasımpaşa maçını, MORİUNHO A.AVCI’nın hamleleri ile aldık.
Hocamız da çok büyük değişiklikler var,
yorulan ve aksayan futbolcuları anında değiştiriyor, değişiklik yaparkende yerli futbolculara daha bir öncelik veriyor, biliyor ki şampiyonluk ruhu son dakikalarda yerli futbolcularda maksimum seviyededir, bu özelliği kullanarak puan ve puanlar alarak, şampiyonluk yolunda emin adımlarla yürümeye devam.
❤️💙MORİUNHO ABDULLAH AVCI’NIN AYAK SESLERİ,
ŞAMPİYONLUK’DUR.
❤️💙ŞAMPİYON TRABZONSPOR ❤️💙
🌸❤️💙🏆 ❤️💙 🏆❤️💙🌸👏👏👏
19.09.2021
Burhan Güner

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.