Dolar 32,5254
Euro 34,7981
Altın 2.427,98
BİST 9.719,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 28°C
Az Bulutlu
Trabzon
28°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 18°C
Cts 18°C
Paz 18°C




















Trabzon’un gururu Abdullah Öztürk 61saat’e açıkladı! Abdullah Avcı ile neler konuştu?

Trabzon’un gururu Abdullah Öztürk 61saat’e açıkladı! Abdullah Avcı ile neler konuştu?
13 Eylül 2021 16:52
322
A+
A-

2020 Tokyo Paralimpik Oyunları’nda altın madalya kazandıktan sonra Türkiye’nin her yerinden binlerce tebrik mesajı aldığını ve bir rüyada gibi olduğunu belirten Abdullah Öztürk, özellikle Trabzon’daki karşılamalardan dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti.

‘’2 ABDULLAH 2 ŞAMPİYONLUK’’

Geçtiğimiz günlerde Trabzonspor’un antrenmanını ziyaret eden Abdullah Öztürk, Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı ile samimi sohbetinin detaylarını 61saat’e açıkladı.

Abdullah Avcı’nın kendisine çok samimi davrandığını belirten Öztürk, ‘’Abdullah Avcı bana karşı çok içten ve samimi davrandı. Merak ettiği bir çok soruyu sordu ve detaylıca dinledi. Bana ‘Sen şampiyonluğun ateşini yaktın. İnşallah sene sonunda bu şampiyonluk Trabzonspor ile devam edecek. Bu yıl 2 Abdullah 2 şampiyonluk’ dedi. Hocanın bu sözleri beni hem çok mutlu etti hem de gururlandırdı. Biz Trabzonsporluyuz ve bu takımın her zaman başarılı olmasını isteriz’’ ifadelerini kullandı.

Futbolcuların da sıcak karşılamasından ötürü memnun olduğunu belirten Abdullah Öztürk, ‘’Futbolcular ile fazla sohbet etme fırsatımız olmadı. Onlarla fotoğraf çekildik. Hepsi çok samimiydi’’ dedi.

BİREYSEL HATALARDAN KAYBETTİK’’

Trabzonspor’un davetlisi olarak Galatasaray karşılaşmasını locada takip eden Abdullah Öztürk bordo mavili takımın bireysel hatalar nedeniyle puan kaybı yaşadığını belirtti.

Önemli olanın puan kaybının değil sezon sonunda şampiyonluk olduğunu ifade eden Öztürk, ‘’Galatasaray maçında bireysel hatalar olunca puan kaybı yaşadık. Ama bir olmak ve birlik olmak gerekiyor. Önemli olan şu an yaşanan puan kaybı değil, sezon sonunda kazanılması gereken şampiyonluktur. Geriye düşmemize rağmen maça yeniden ortak olduk. Galibiyet gelebilirdi ama takıma destek olmak gerekiyor. Başta söylediğim gibi önemli olan sezon sonu şampiyonluk’’ açıklamasını yaptı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.