Dolar 32,5707
Euro 34,7707
Altın 2.491,02
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 19°C




















Memleket partisi Diyarbakır il başkanı özlem kaya

Memleket partisi Diyarbakır il başkanı özlem kaya
13 Eylül 2021 19:15
2.471
A+
A-

Memleket partisi Diyarbakır il başkanı özlem kaya olarak daha öncede siyasetle uğraştım aynı zamanda yerel yönetimler derneği genel başkan yardıcısıyım ve tingader doğu ve güney doğu Anadolu bölge başkanıyım ve yazarım. Atatürk ilke ve inkılaplarıyla büyüdüm her zaman kırmızı çizgilerim oldu gönülden bağlılık bizimkisi. Bu güzel coğrafyada yaşamak acısıyla tatlısıyla bir şans benim için. Hiçbir zaman kolayı seçmedim zoru başarmaya geldim çünkü zor olanın duvarları yıkılmaz der büyüklerimiz.
Bölgeye kurucu başkan olarak atandım Türkiye’nin kalbi olan siyasi bir bölgede kadın olmanın gururuyla zor olanı başardım seçilmiş bir il başkanı olarak görevime gelmenin onurunu yaşıyorum.
4 Eylül Sivas kongresinin yıl dönümü olan bin günde memleket hareketi sloganıyla Sayın Genel Başkanımız Muharrem İnce tarafından kurulmuş partimizin Diyarbakır olarak ta kongremi 4 eylüle denk getirip başarmak ayrıca unutulmayacak özel bir anı olarak kalacak akıllarda.
Değerli genel başkanımızın izinde siyasal ranttan uzak bölmekten ve bölünmekten uzak bölgesel ayrımcılık olmaksızın Türkiye’nin bütünlüğünün korunması kardeşçe yaşamak, eğitimin ve ekonomik düzenin sağlanması adına el ele vererek yola çıktık.
Ben son sözlerimi değerli Diyarbakırlı ünlü şair Cahit Sıtkı Tarancı’nın şiiriyle bitirmek istiyorum.
Memleket isterim
Gök mavi, dal yeşil. Tarla sarı olsun;
Kuşların çiçeklerin diyarı olsun.
Memleket isterim
Ne başta dert, ne gönülde hasret olsun;
Kardeş kavgasına bir nihayet olsun.
Memleket isterim
Ne zengin ne fakir, ne sen ben farkı olsun;
Kış günü herkesin evi barkı olsun.
Memleket isterim
Yaşamak, sevmek gibi gönülden olsun;
Olursa bir şikayet ölümden olsun.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.