Dolar 32,3237
Euro 35,0903
Altın 2.300,90
BİST 9.075,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Yağmurlu
Trabzon
17°C
Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 18°C
Pts 20°C




















Başkan Sarıalioğlu personelinin Zabıta Haftası’nı kutladı

Başkan Sarıalioğlu personelinin Zabıta Haftası’nı kutladı
7 Eylül 2021 14:47
245
A+
A-

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Zabıta Haftası münasebetiyle, Of Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personelinin, zabıta haftasını kutladı.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Başkan Yardımcısı Mehmet Öztürk ve Meclis Üyeleri ile birlikte, Of Belediyesi Zabıta Müdürlüğünü ziyaret ederek, başta Of Belediyesi Zabıta Personeli olmak üzere, tüm zabıtaların, zabıta haftasını kutladı.

195. Yılını kutlayan Zabıta Teşkilatının şehrimizin huzuru güvenliği ve esenliği için 7 gün 24 saat büyük bir özveriyle görev yaptığını belirten Başkan Sarıalioğlu, “195. kuruluş yıldönümünü kutlayan köklü bir teşkilatın mensupları olarak halkımızın sağlığı huzuru güvenliği esenliği sizlere emanet. Belediyemizin dışa açılan yüzü, müşfik eli, merhamet gözü sizsiniz. Garibe koşan siz, kimsesize koşan siz, şehirdeki huzuru sükunu barışı adaleti zedeleyecek yanlışlara müdahale eden sizsiniz. Merhametiyle mazlumu ayağa kaldıran da yine sizlersiniz. Pandemi süreci içerisinde Zabıta ailemiz bu şehirde toplumun sağlığı ve huzuru için özveriyle çalışmış ve alın teri dökmüş daima vatandaşlarımızın hizmetinde olmuştur. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada aynı hassasiyetle aynı yüksek güvenle aynı birlik beraberlik ve kardeşlik ruhuyla şehrimize ve hemşehrilerimize birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz. Of Belediyemiz Zabıta Teşkilatı başta olmak üzere ülkemizin dört bir yanında vatandaşlarımızın huzuru, güvenliği ve sağlığı için görevlerini özveriyle sürdüren tüm zabıta teşkilatımızın haftasını kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum. Çok değerli mesai arkadaşlarıma kıymetli aileleri ile birlikte nice güzel günler, sağlık ve esenlikler diliyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.