Dolar 32,5592
Euro 34,8897
Altın 2.432,71
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 26°C
Az Bulutlu
Trabzon
26°C
Az Bulutlu
Çar 28°C
Per 22°C
Cum 17°C
Cts 19°C




















Ameliyat olan Hülya Duyar’dan mesaj var: Benim ailem tümörümden daha kocaman

Bir ay önce beyninde tümör tespit edilen Hülya Duyar apar topar ameliyata alınmıştı. Ünlü oyuncu zor günleri geride bıraktı ve sevenlerine teşekkür etti.

Ameliyat olan Hülya Duyar’dan mesaj var: Benim ailem tümörümden daha kocaman
5 Eylül 2021 10:25
249
A+
A-

En son Doğduğun Ev Kaderin’dir dizisinde rol alan oyuncu Hülya Duyar, Cem Yılmaz’la çektiği bir reklam filminde fenalaşmış daha sonra tatilde de baygınlık geçirmişti.

Yapılan kontrollerin ardından 51 yaşındaki Duyar’ın, beyninde büyük bir tümör tespit edilmişti.

Hemen ameliyata alınan oyuncu 8 saat süren bir operasyonun ardından bir gün yoğun bakımda kalmıştı.

Aradan bir ay geçti ve Hülya Duyar yaşadığı zor günleri sevenlerinin desteğiyle atlattı. Sosyal medya hesabından duygularını ifade eden ünlü oyuncu şu mesajı paylaştı;

“Daha ne yaşayabilirim ki derken hayat muzipliğini yapıp yine şaşırtıyor ve bir şeyler kanıtlıyor bize…

Bundan tam 1 ay önce beynimde kocaman bir tümör olduğunu öğrendim. Fakat ne kadar çok kişinin seferber olduğunu görmek, bir konuda hayatın beni haklı çıkardığını deneyimlemek hediye gibiydi.

Doğurmadığım. Ne çok çocuğum var, ne büyük bir ailem var!

Her zamanki gibi sevmek, aile olmak, bir olmak…  Çok şanslıyım ki benim ailem tümörümden daha kocaman. İyi ki varsınız. Hayatın sürprizlerini her daim beraber karşıladık. Sizi seviyorum ve çok teşekkür ediyorum.”

En lezzetli yemek tarifleri burada

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.