Dolar 32,3252
Euro 35,0770
Altın 2.299,48
BİST 8.986,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
18°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 18°C
Pts 20°C




















Çakıcı’nın Karadeniz turu için yeğenleride eşlik edecek

Çakıcı’nın Karadeniz turu için yeğenleride eşlik edecek
27 Ağustos 2021 15:47
281
A+
A-

Alaattin Çakıcı, 643. Kırkpınar Ağası Edirneli ve aynı zamanda Altunhan Şirketler Grubu’nun sahibi olan Mustafa Altunhan’ı Saroz’da ziyaret ettikten sonra buradan yatıyla İğneada’ya geçerek dostlarıyla bir müddet beraber olmuştu.

Alaattin Çakıcı, Saroz’dan sonraki ziyaretini yeşilin her tonunun olduğu, dağ ve denizin birleştiği nokta olan ülkemizin cennet noktalarından biri olan İğneada’ya yaparak gerçekleştirmişti.

Çakıcı Bodrum ve Çökertmede tatiline devam ediyor.

Bir süre önce Saroz körfezi ve iğne adaya dostlarını ziyaret etmesinin ardından. Eylül ortasında da doğu Karadeniz’e yeğenleri Bora ve Cihan ile bu yolculukta eşlik edeceği söyleniliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.