Dolar 32,5138
Euro 34,7887
Altın 2.431,88
BİST 9.732,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 28°C
Az Bulutlu
Trabzon
28°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 18°C
Cts 18°C
Paz 18°C




















‘Alexander Sörloth’un menajeriyle mesajlaştım…’

Uzun süredir Fenerbahçe’nin gündemindeki Alexander Sörloth önümüzdeki sezon La Liga’da forma giyecek. Oyuncunun Real Sociedad ile anlaştığı ifade edilirken televizyoncu Ersin Düzen Sörloth’un menajeriyle yaptığı görüşmenin detaylarını anlattı.

‘Alexander Sörloth’un menajeriyle mesajlaştım…’
24 Ağustos 2021 10:33
175
A+
A-

Bu sezon Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın da transfer gündemine gelen Norveçli golcü Alexander Sörloth’un yeni takımı belli oldu.

Trabzonspor’da gösterdiği performansla RB Leipzig’e transfer olan ancak Alman ekibinde beklentileri karşılayamayan Sörloth La Liga ekiplerinden Real Sociedad ile anlaşmaya vardı. Başarılı futbolcu, İspanyol temsilcisinde kiralık olarak forma giyecek.

BABASI AYRILIĞI DUYURMUŞTU

Alexander Sörloth’un babası Goran Sörloth, oğlunun Alman ekibinden ayrılacağını açıklamış ve “Alexander futbol oynamak istiyor ve bunun için Leipzig’den ayrılmak istiyor. Bu işi oturup sadece banka hesabına bakmak için yapmıyor. Kariyerinde ne kadar ileri gidebileceğini, neler yapabileceğini görmek istiyor. Norveç Milli Takımı hakkında da birçok düşüncesi var. Transferle ilgili bir takım şeyler oluyor ve olacaktır. Durumu takip ediyoruz” ifadelerini kullanmıştı.

ERSİN DÜZEN: ‘SÖRLOTH’UN MENAJERİYLE MESAJLAŞTIM…’

Öte yandan Ersin Düzen, Vole’de konuyla ilgili duyumu paylaştı. Düzen, “Sörloth’un menajeriyle bugün mesajlaştım. Fenerbahçe, Sörloth için Leipzig ile görüşmüş. Sörloth gerçekten kariyerini Türkiye’de değil, Avrupa’da devam ettirmek istiyormuş.” ifadelerini kullandı.

FENERBAHÇE YALANLAMIŞTI

Fenerbahçe, transferde adının anıldığı Norveçli golcü Alexander Sörloth ile ilgili çıkan haberlere ilişkin açıklama yapmıştı.

Kulüpten yapılan açıklamada, “Bu akşam saatlerinde gündeme düşen “Fenerbahçe, Sörloth’u 15 milyon Euro’luk zorunlu satın alma maddesiyle kiralamak için Leipzig’le anlaştı. Her an imza atılabileceği öğrenildi.” haberi doğru değildir. Taraftarımızdan ricamız bu haberi dikkate almamalarıdır.” denilmişti.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.