Dolar 32,5463
Euro 34,8430
Altın 2.435,06
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 28°C
Az Bulutlu
Trabzon
28°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 18°C
Cts 18°C
Paz 18°C




















Trabzonspor efsaneleri ile yıldızları karşı karşıya geldi!

Trabzonspor efsaneleri ile yıldızları karşı karşıya geldi!
8 Ağustos 2021 21:24
10.054
A+
A-

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin organize ettiği futbol şöleni sona erdi. Trabzonspor eski başkanı Özkan Sümer anısına gerçekleştirilen ve iki gün süren futbol şölenini binlerce futbolsever izledi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin kusursuz bir organizasyonla Trabzonspor’un efsanelerini ve eski yıldız futbolcularını bir araya getirdiği futbol şöleni sona erdi.

Efsaneler ve yıldız futbolcuların Trabzon Beşirli Çok Amaçlı Spor Salonu’nda karşı karşıya geldiği heyecan dolu karşılaşmanın son gününde efsaneler ile AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun bulunduğu şöhretler takımı gösteri karşılaşması yaptılar. Karşılaşmada dostluk kazandı.

Dostluk maçında şöhretler takımının golleri

Dk. 8 Necdet Ergün
Dk. 10 Atilla Ataman
Dk. 12 Atilla Ataman
Dk. 14 Murat Zorluoğlu
Dk. 21 Sezgin Mumcu
Dk. 29 İsmail Ustaoğlu

Efsaneler takımının golleri

Dk. 11 Ali Yılmaz
Dk. 13 Hasan Şengün (Dobi)
Dk. 14 Ali Yılmaz
Dk. 18 Hasan Şengün
Dk. 20 Ali Yılmaz
Dk. 26 Hasan Şengün

Futbol şöleninde efsane futbolculardan Ali Kemal Denizci, Serdar Bali, Hüseyin Tok, Necati Çağlayan, Güngör Şahin Kaya, Ahmet Ceyhan, Necdet Ergün, Necmi Perekli, Bekir Barçın, Mehmet Cemil Altın, Hasan Şengün (Dobi Hasan), Bahaddin Güneş, Şenol Ustaömer, Murat Şimşek ve Ali Yılmaz katıldı.
Yıldız futbolcular kadrosunda
İse Hami Mandıralı, İbrahim Yattara, Orhan Kaynak, Orhan Çıkrıkçı ve Osman Özköylü yer aldı.

FİNALİN LİDERİ BORDO TAKIM

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen futbol şöleninde bu akşam oynanan final maçında gri takım ile karşı karşıya gelen bordo takım 5-2’lik skorla lider oldu.

Bordo takımın golleri

Dk. 12 Osman Özköylü
Dk. 15 Hami Mandıralı
Dk. 24 Hami Mandıralı
Dk. 28 Hami Mandıralı
Dk. 36 Mehmet Zengin

Gri takımın golleri

Dk. 6 Şeyhmus Suna
Dk. 10 Ufuk Bayraktar

Turnuvanın ardından kupalar sahiplerine verildi.

Turnuvanın gol kralı Hami Mandıralı, en centilmen oyuncusu ise Orhan Çıkrıkçı oldu.

İkinci olan gri takım kupasını, Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı’nın elinden aldı.
Turnuvanın lideri bordo takımın kupasını ise Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu takdim etti.

Trabzon Beşirli Çok Amaçlı Spor Salonu’nda oynanan final karşılaşmasında katılımcılara ücretsiz çekiliş bileti verildi ve çekiliş sonucunda 50 adet Trabzonspor forması hediye edildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.