Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
18°C
Hafif Yağmurlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 23°C
Çar 26°C




















“YAZIKLAR OLSUN SİZLERE…EYYY GAFİLLERRR “

Köşe Yazarı , 2019 seçimlerinde Kandıra Belediye Başkan Aday Adayı, Sivil Toplum Lideri, Siyasetçi ,İşletmeci, Satış Pazarlama uzmanı, Yaklaşık 50 farklı alanda eğitim ve sertifika sahibi,Eğitimci, Danışman, Genel Müdür, CEO
3 Ağustos 2021 02:44
550
A+
A-

Düşünüyorum da bu kadar ahlaksız, bu kadar hain ve bu kadar da devlet düşmanı nasıl bir araya geliyor ? Bir insan nasıl bu kadar duyarsız ve bu kadar ahlaksız veeee bu kadar da devlet düşmanı olur?

Terörle uğraş, FETÖ ile uğraş, yangınla uğraş,hırsızla uğraş, tecavüzcü ile uğraş, cani ile uğraş…

Allah’ım bizler ömür boyu bunlarla mı uğraşacağız???

Ne zaman ekonomimiz iyi ve güçlü olsa iç güçler ve dış güçler saldırıya geçiyor. Ekonomimizin kötü olması için her türlü oyunu oynuyorlar;Spekülasyon ve manipülasyon yaparak piyasayı tedirgin ediyorlar. Doları ve euroyu yükseltiyorlar.Türlü türlü Bizans oyunları oynuyorlar. Lakin, artık öyle yağma yok… Artık, ülkemiz her türlü ekonomik saldırılara karşı hazırlıklı.Hemen önlemler alıyor ve saldırıları geri püskürtüyor ve dimdik ayakta duruyor. Ne yaparlarsa yapsınlar, devletimiz kale gibi sağlam bir şekilde,her saldırıları geri püskürtüyor. Öyle eskisi gibi yalvaran bir devlet yok.Dış devletlerin karşısında iki büklüm duran bir devlet yok. Dış güçlerin kuklası olmuş bir devlet yok. ABD ‘nin emirlerine uyan bir devlet yok. Kısaca eski Türkiye yokkk…Artık,yepyeni bir “Türkiye Cumhuriyeti Devleti” var. Birbirine sıkı sıkı sarılan bir millet var;O millet “Türk Milleti”dir.

Ekonomik anlamda yaptıkları saldırılarda başarısız olan bu hainler, başka bir alanda saldırılara geçiyor ve başlıyorlar ormanlarımızı yakmaya. Ülkemizin hemen hemen her bölgesini ateşe verdiler. Her yer alev alev yanıyor. Sanki cehennem ateşi gibi.

Yazık değil mi bu ormanlarımıza ?
Yazık değil mi evi barkı yanan binlerce insana?
Yazık değil mi milyonlarca telef olan hayvanlara?
Yazık değil mi yangınları söndürmek için harcanan milyonlarca paraya?
Yazık değil mi yangında canını kaybeden insanlara?
Yazıklar olsun bu yangınlara sebep olanlara.
Yazıklar olsun bu vatan hainlerine.
Yazıklar olsun bu devlet düşmanlarına.

Ülkemizin en büyük gelir kaynaklarından biri de turizm gelirleridir ; Yaklaşık yılda 40 milyar dolar,50 milyar dolar turizm gelirimiz var. Lakin,turizm bölgelerinde yangınlar var. Her yer alev alev yanıyor.Yangınla beraber ciğerimiz yanıyor…Sanki, ateş topu gibi. Peki, Şimdi ülkemize turistler nasıl gelecek? Yada, turistler ülkemize niçin gelecek ki?
Yangın olan bölgede turistlerin ne işi var.Turistler yangınları seyretmeye gelmiyor; Denizlerde yüzmek için geliyor. Dinlenmek için geliyor. Doğal güzellikleri ve tabiatı gezmek için geliyor. Cennetten bir parça olan, güzelliklerle dolu ülkemizi gezmek için geliyor. Yangınları seyretmeye gelmiyor…
Öyle ise sizler ,yangınlar içinde olan bir ülkeyi ziyaret eder misiniz? Hiç sanmıyorum…
Herkes güvenli bir seyahat ve güvenli bir tatil ister. Huzur içinde ve mutlulukla tatil yapmak ister. Ama, bu lanet vatan hainleri ülkemizi sanki cehenneme çevirdiler. Ama, unutmayın ey kalleş ve leş sürüleri!!! Bu devlet, bu hükümet ve bu millet bununda üstesinden gelir evelallah. Bu devlet ne yangınlar atlattı .Çok şükür hepsinin altından kalktık. Bunuda anlatacağız. Allah’ın izniyle.

Yangınların bitmesi için dualar ediyoruz. Yangınları söndürmek için, halkımız tüm İmkanları ile yangın bölgelerinde yangınla mücadele ediyor. Tüm Belediyeler seferber olup, yangın bölgelerinde yangınları söndürmek için canla başla çalışıyor. Allah’ım tüm vatandaşlarımıza yardım et inşallah.

Ülkemizin tüm bölgelerinde yanan ormanlarımızın bir an önce söndürülmesini diliyor,Türk milletine geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.

Saygılarımla!!!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.