Dolar 32,5604
Euro 34,9941
Altın 2.423,19
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 23°C
Az Bulutlu
Trabzon
23°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 17°C




















SKANDAL… ÇOBANLAR KAPIDA KALDI

SKANDAL… ÇOBANLAR KAPIDA KALDI
31 Temmuz 2021 21:57
321
A+
A-

İzmir ili damızlık koyun keçi birliği başkanlık seçimlerinde akıllara durgunluk veren olaylar yaşandı…

Seferihisar ilçesinde gerçekleşen seçimli Kongre’ye, mevcut başkan ve ekibi başkan adayı ve dışarıda bekleyen 100’lerce birlik üyesi çobanı kongrenin yapıldığı kapalı spor salonu içerisine alınmadı.
POLİS BARİKAT KURDU
Seferihisar’da yapılan Kongre’ye polis ekiplerinin üye çobanları içeriye almamak adına kurduğu barikat ise damga vurdu. İzmir ili damızlık koyun keçi birliği başkan adayı Çağlar Aran ise konu ile ilgili olarak basın mensuplarına yaptığı açıklamada; “Şu anda üreticilerimiz, çobanlarımız, emekçi insanlarımız ile burada gördüğümüz muamele demokrasiye vurulan bir hançerdir. Türkiye’m demokrasi ülkesidir. Demokrasiye olan inancımız tamdır. Adalet herkese lazımdır. Bugün burada gördüğümüz muamele bizim canımız polisimiz ile köylüleri karşı karşıya getirmiştir. Şimdi burada toplanan üyelerle birlikte imza toplayıp savcılığa yapılan hukuksuz seçim ile ilgili suç duyurusunda bulunacağız. Buraya İzmir’in çeşitli ilçelerinden gelen çobanlarımıza başkan adayları olarak teşekkür ediyorum. Bana haklarını helâl etmelerini istiyorum, bundan sonra ki süreç hukuki anlamda devam edecektir” dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.