Dolar 32,3285
Euro 35,0893
Altın 2.297,14
BİST 9.041,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
18°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 18°C
Pts 20°C




















Umut ve Yaşam Derneğinden Onkoloji Tedavisi Gören Çocuklara Bayram Desteği

Umut ve Yaşam Derneğinden Onkoloji Tedavisi Gören Çocuklara Bayram Desteği
24 Temmuz 2021 20:25
1.499
A+
A-

Umut ve Yaşam Derneğinden Onkoloji Tedavisi Gören Çocuklara Bayram Desteği

Umut ve Yaşam Derneği her bayram olduğu gibi bu bayram da onkoloji tedavisi gören çocukları ve aileleri yalnız bırakmıyor.

Başlattığı proje ile çocuklara bayramlıklar ve maddi destek göndermeye devam ediyor.

Köyceğizden Sofranıza adlı doğal ürünler mağzasının desteği ile kanser hasta ve yakınlarına maddi destek sağlıyor.


Doğal ürünlerin satışının yapıldığı Köyceğizden Sofranıza mağazası, 31 Temmuz’a kadar yaptığı satışlardan elde edilen gelirlerin bir kısmını Umut ve Yaşam Derneğine bağışlıyor.

Köyceğizden Sofranıza  Bir iyilik Hareketi
Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde 25 köylü kadınla birlikte İlaçsız, katkısız ve geleneksel bir şekilde 40 çeşit tam doğal  ürünler, köy kadınların çalışıp tamamen doğal yollarla ürettiği,alın teriyle süslediği özel ürünlerdir.

Kadınların emeğinin karşılığını verdikten sonra kalan kâr miktarlarını bebek ve çocukların içinde olduğu sosyal projelere aktarılıyor.

İnstagram sayfasından Köyceğizden Sofranıza Kadir BAŞDAĞ  moderatörlüğünde yapılan canlı yayında Umut Ve Yaşam Derneği yönetim kurulu başkanı Dr.Nimet BAKİ, Türkiye temsilcilikleri, üye ve gönüllerin katılımları ile yapılan satışlardan elde edilen gelirler onkoloji çocuklarına umut oluyor.

Ünlü oyuncular Çetin Altay ve Umut Oğuz’un da katıldığı canlı yayında onkoloji tedavisi gören çocuklar için destek istendi.

31 Temmuz’a kadar devam eden projeye Türkiye ‘nin her yerinden destekler devam ediyor.

Projeye destek vermek isteyenler

 shopier.com/

Köyceğizden sayfasından alışveriş yapabiliyor.

Unutmayalım ki;
Her destek kanser hastası ve yakınları için bir umut ışığı olacaktır. Bu iyilik hareketine destek veren herkese çok teşekkür ediyor ve herkesi bu projeye destek vermeye davet ediyoruz…

Ayfer M.BULUT, 24.07.2021

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.