Dolar 32,3848
Euro 35,0513
Altın 2.326,23
BİST 9.102,82
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Parçalı Bulutlu
Trabzon
16°C
Parçalı Bulutlu
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 20°C
Sal 20°C




















La Liga’nın son şampiyonu Atletico Madrid, Hakan Çalhanoğlu’na teklif yaptı

İspanya La Liga’nın son şampiyonu Atletico Madrid, Milan’la olan sözleşmesi sona eren Hakan Çalhanoğlu’na teklifte bulundu.

La Liga’nın son şampiyonu Atletico Madrid, Hakan Çalhanoğlu’na teklif yaptı
30 Haziran 2021 09:50
201
A+
A-

İtalya basının yer alan habere göre, bir dönem Arda Turan ve Emre Belözoğlu’nun da formasını giydiği Atletico Madrid, Milan’la henüz yeni sözleşme konusunda anlaşma sağlayamayan Hakan Çalhanoğlu’na teklifte bulundu.

Milli futbolcuya yıllık 3 milyon avro ücret öneren Atletico, imza parası olarak da 3 milyon avro teklifte bulundu.

Sky Sport Italia’da yer alan habere göre Milan, Hakan Çalhanoğlu’na yıllık 4 milyon avroluk yeni bir sözleşme önerse de 27 yaşındaki orta saha oyuncusu henüz teklifi kabul etmiş değil.

İddiaya göre Çalhanoğlu, Madrid’e taşınmaktansa İtalya’da kalıp teklifleri değerlendirmek istiyor.

GALATASARAY, JUVENTUS VE ARSENAL İLE DE ANILDI

İsmi birçok dev kulüple anılan Hakan Çalhanoğlu için Süper Lig’den Galatasaray’ın devrede olduğu iddia edilirken İtalya’da Juventus ve Premier Lig’den Arsenal’in radarında da olduğu belirtiliyor.

2017’DEN BERİ MILAN’DA

Bayer Leverkusen’den 2017 yazında Milan’a transfer olan ve bonservisine yaklaşık 24 milyon Euro ödenen Hakan Çalhanoğlu, özellikle bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti.

Milan formasıyla bu sezon 34 maçta süre alan Hakan, 7 gol atıp 11 de asist yaptı.

La Liganın son şampiyonu Atletico Madrid, Hakan Çalhanoğluna teklif yaptı

Misli.com’dan yeni üyelere özel kampanya! 100 TL oyna, 100 TL kazan, hemen katıl…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.