Dolar 32,3849
Euro 35,0357
Altın 2.326,43
BİST 9.138,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Parçalı Bulutlu
Trabzon
16°C
Parçalı Bulutlu
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 20°C
Sal 20°C




















Trabzonspor’da Marek Hamsik imzayı attı

Trabzonspor’da Marek Hamsik imzayı attı
29 Haziran 2021 14:29
271
A+
A-

Dünyaca ünlü futbolcu Marek Hamsik bordo-mavili kulüple 2 yıllık sözleşme imzaladı. Slovak yıldız için düzenlenen imza törenine Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu da katıldı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ndeki basın toplantısından öne çıkanlar şöyle;

Ahmet Ağaoğlu: “Transfer bizim için zorlu geçmedi”

“Ailemize hoş geldin Marek. Önemli bir transfer, hocamızın kadrosunda görmek istediği bir oyuncuydu. Transfer bizim için zorlu geçmedi, futbol oynamak ve Napoli’de yaşadığı günleri burada yaşamak istediği için geldi. Eski oyuncumuz Parma’da oynayan Kucka’dan Trabzonspor için kapsamlı bilgiler aldı. Babası Türkiye’de antrenör olan menajeri Trabzon ve Türkiye hakkında bilgiler verdi. Sadece futbol oynamayı düşündüğü için bu süreçte bizim için zor olmadı. Önemli bir oyuncuyu transfer etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Büyük bir camiaya geldiğini söyledi.”

Hamsik: “Trabzonspor dürüst davrandı”

“Buraya geldiğim ilk günden itibaren insanların takımlarına olan tutkularını görebilme fırsatı buldum. Umuyorum birlikte harika bir sezon geçireceğiz. Burada olduğum için çok mutluyum. Trabzonspor transfer sürecinde çok dürüst davrandı. Benim için en önemlisi buydu. EURO 2020’de sadece düşündüğüm takımıma nasıl katkı verebilirim oldu.”

5 bin forma alacak

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Marek Hamsik ile kulüpten 5 bin forma satın alması yönünde anlaştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.