Dolar 32,3190
Euro 35,1206
Altın 2.301,92
BİST 9.053,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Yağmurlu
Trabzon
17°C
Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 18°C
Pts 20°C




















Tarihi teklif! ‘Obradovic’i yarın getiririm’

Fenerbahçe Eski Başkanı Aziz Yıldırım, basketbol takımının şirket haline getirilmesi durumunda o şirketi almaya talip olduğunu yazdı. Yıldırım, bunun gerçekleşmesi halinde Zeljko Obradovic’i yeniden takımın başına getireceğini ve Final-Four oynayacaklarını iddia etti.

Tarihi teklif! ‘Obradovic’i yarın getiririm’
24 Haziran 2021 19:39
179
A+
A-

Fenerbahçe Eski Başkanı Aziz Yıldırım, Ali Koç yönetimine eleştiriler getirirken basketbol şubesiyle ilgili tarihi bir teklifte bulundu.

Yıldırım, konuyla ilgili, “Sayın Ali Koç, basketbol takımını şirket haline getiriyorum, de. Ben de o şirketi almaya talibim. Obradovic’i de getiriyorum hemen arkasından. Bizde para çok. Her sene Final Four oynarız.” ifadelerini kullandı.

Yıldırım’ın konuyla ilgili açıklamaları şöyle;

Obradovic gibi bir hocayı almak çok zor. Biz bir baskketbol markası oluşturduk. Bu markanın bu hallere düşmesine çok üzülüyorum. Ülker’den borç aldık, bankadan borç aldık ödedik. 60-70 milyon Euro’luk borçların içinde o 4 yıllık başarılı sürecin etkisi vardır. Bizden sonraki dönemde Obradovic devam etti ama takımdaki birlik beraberlik bozuldu. Benim teklifim şu; Sayın Ali Koç, basketbol takımını şirket haline getiriyorum, de. Ben de o şirketi almaya talibim. Obradovic’i de getiriyorum hemen arkasından. Bizde para çok. Her sene Final Four oynarız.

OBRADOVIC DOSTUM

Obradovic’i de konuşayım biraz. Obradovic benim dostum. Akşamları gelip otururdu konuşurduk. 5 dakika basket, 5-6 saat hayat hikayesi. O anlatırdı, ben anlatırdım. Birbirimize takılır, güler eğlenirdik. Baskonia’ya maça gitti 35 sayı farkla kazandık. Ozan anlatsın devamını:

OZAN BALABAN ŞAMPİYONLUĞUN HİKAYESİNİ ANLATTI

Basketbol takımımızda zorlu zamanlar yaşadık. Sorumluluğu çok başka. Obradovic çok iyi bir insandır. Sorumluluğu çok iyi bilir. Orada 34 sayıyla yenildiğimizde bana gelip; ‘Kulübe ve Aziz beye verdiğim sözü tutamıyorum, bırakıyorum’ dedi. Aziz Başkanı aradım. Kapıları kapat, kimseye konuşmasın dönüşü olmaz, dedi. Türkiye’ye döndük. ‘Obradovic, ben başkan olarak değil, Aziz Yıldırım olarak konuşuyorum. Biz yol arkadaşıyız. Yol arkadaşı yol arkadaşını bırakmaz. Devam edeceğiz.’ dedi Aziz Başkan. O sene döndük ve Euroleague şampiyonu olduk.

Son Dakika: Aziz Yıldırımdan tarihi teklif Basketbol şubesini istedi, Obradovici vaat etti Fenerbahçe...

Misli.com’dan yeni üyelere özel kampanya! 100 TL oyna, 100 TL kazan, hemen katıl…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.