Dolar 32,5046
Euro 34,6305
Altın 2.480,52
BİST 9.589,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 25°C
Parçalı Bulutlu
Trabzon
25°C
Parçalı Bulutlu
Çar 26°C
Per 18°C
Cum 18°C
Cts 18°C




















MEHMET YILMAZ DESİNATÖRKEN ŞARKICI OLDU

MEHMET YILMAZ DESİNATÖRKEN ŞARKICI OLDU
11 Haziran 2021 14:33
20.123
A+
A-

Dünyada desinatör ve tasarım alanında en başarılı ilk 5 kişiden biri olan Mehmet Yılmaz, yeteneklerine bir yenisini daha ekledi. Yaptığı tasarımlarıyla herkesin takdirini kazanan yetenekli iş insanı, şarkıcı olmaya karar verdi. Uzun yıllardır Almanya’da yaşayan ve aslen Gaziantep’in Nizip ilçesinde doğan Yılmaz, ilk şarkısı “Baharım Nerede”yi BPM Müzik etiketiyle sevenleriyle paylaştı. Bestesi Özgür İğit’e ait eserin aranjesini ve video klip yönetmenliğini ortağı Ekrem Düzgünoğlu üstlendi.

İlk şarkısıyla ilgili heyecanını dile getiren Mehmet Yılmaz: “Senelerdir desinatörlük ve tasarımcı olarak dünyanın her yerinde çalışmalar yaptım ama siz bir de bana sorun. Çalışmalarımı yaparken hep şarkı söylüyordum. İçimdeki müzik aşkına engel olamadım ve profesyonel olarak sektöre adım atmaya karar verdim. Artık müzik sektöründe ben de varım. Umarım sevenlerimiz şimdi olduğu gibi daima yanımızda olur. Bugüne kadar çiçeklerle anlattım derdimi. Biraz da şarkılarla anlatmak istiyorum. Bütün şarkılar doğayı anlatır ve ben bir tasarımcıyım. Çiçekleri olduğu gibi şarkıları da tasarlıyorum.”

Çekilen video klip, şarkıcının hayranlarından tam not aldı. BPM Müzik Youtube sayfasında yer alan eser, kısa sürede 500.000 izlenme sayısını geçti.

MEHMET YILMAZ “BAHARIM NEREDE” YOUTUBE LİNK:

https://www.youtube.com/watch?v=woTbOWwGMWQ 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.