Dolar 32,3296
Euro 35,0275
Altın 2.282,64
BİST 8.974,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
18°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 21°C




















ACILARDAN KURTULUŞ

Değişim Uzmanı
10 Haziran 2021 13:45
405
A+
A-

ACILARDAN KURTULUŞ

İstekler, arzular, beklentiler ve hayaller karşılanmayınca insan acıyla karşılaşır ve hayal kırıklığına uğrar. Eğer insan bunlardan vazgeçmezse acılarla hep yüzleşmek zorundadır. Acı ve zevk bir ikiliktir. Acıdan sonra zevk, zevkten sonra da acı gelir. Bu ikiliği aşmak için insan değişmeli, dönüşmeli ve her gün Değişim Sanatını uygulamalıdır.

İnsan hayallerini, beklentilerini bırakmadığı ve özgürleşmediği sürece acılarla yüzleşmek zorundadır. Acılara son vermenin yolu, Değişim Teknileridir. Dünya Değişim Akademisi’nde bilimsel tekniklerle uygulanan ‘’Acı Yönetimi Sanatı’’ Değişim Programı ile acılardan özgürleşeceksiniz. Acıyı anlayacak ve acı ile yüzleşeceksiniz. Hatalı eylemlerinizin farkına varacak ve aynı hataları tekrarlamayacaksınız. Böylece tekamül edecek ve aydınlanacaksınız.

‘’Acı Yönetimi Sanatı’’ Değişim Programı”nın işleyişinden biraz bahsedelim. Bu program 8 çalışmadan oluşuyor. Her çalışma kırkbeş dakika sürüyor. Her çalışmada sizi acılardan kurtaracak derin, kapsamlı teorik bilgilendirmeler ve pratik uygulamalar yapılıyor. Pratik uygulamalar ise nefes, vücut çalıştırma teknikleri ve gerginliği atma tekniklerini kapsıyor. Her çalışmanın uygulanışı dinamik olup, teknikler ardı sıra gelen duruşlardan oluşuyor.

Değişim Teknikleri Değişim Uzmanları rehberliğinde bilimsel, sistematik ve yöntemli şekilde uygulanıyor. Beden hareketleri nefeslerle birlikte dinamik uygulandığında duygu ve düşünceler yatışıyor. Geçmiş ve gelecekle ilgilenmiyorsunuz. Bu da anda ve şimdi kalmayı kolaylaştırıyor. Bedendeki uyuşukluk gidiyor. Böylece canlanıyorsunuz ve enerjiniz yükseliyor.

Zevk arayışının sonucu olarak acı ortaya çıkar. Acı, zevkin ikizidir. Biri olmadan öteki var olamaz. Acı zevki bırakmaz, zevk de acıyı. Acıyı istemeyen zevkten de vazgeçmelidir. Bu, ancak ‘’Acı Yönetimi Sanatı’’ Değişim Programı ile mümkün olabilir.

Değişim Sanatı sayesinde acının ne olduğunu anlayacak ve sizi nasıl etkilediğinin farkına varacaksınız. Acıların nedenini anlayacaksınız ve acılardan kaçmak yerine onunla yüzleşeceksiniz. Böylece acılardan özgürleşeceksiniz. Yaşam tarzınız değişince kendinizi keşfedeceksiniz ve kendiniz olacaksınız. İstek, hayallerden özgürleşeceksiniz.

Hayatınızın sorumluluğunu üstlenin ve yaşamı tam farkındalıkla yaşayın. O zaman acılar kapınızı çalmayacak.

Mutlu değişimler…

Neval Kütük

Dünya Değişim Akademisi

Değişim Uzmanı

www.dunyadegisimakademisi.com

nevalkutuk77@gmail.com

YAZARIN EKLEMİŞ OLDUĞU YAZILAR
1 Ekim 2021 10:23
15 Haziran 2022 19:42
5 Mart 2023 10:29
12 Şubat 2023 13:17
16 Nisan 2022 22:07
29 Mayıs 2022 01:09
YORUMLAR

  1. Ercüment dedi ki:

    Herkesin hayatında zor dönemler geçirdiğinde yüzleştiği bir duygu.Bu programlarla her türlü sıkıntıdan kurtulup sağlıklı ve mutlu yaşamak mümkün.Herkese özellikle tavsiye ederim..

  2. Ece dedi ki:

    Bu programı uygulamak gerekiyor. Aslında herkes acı çekiyor. Ama bir şekilde bastırıyor sanki.. teşekkürler yazö için.