Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 19°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
19°C
Hafif Yağmurlu
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 23°C
Çar 23°C




















AK Parti Trabzon İl Başkanlığından açıklama

AK Parti Trabzon İl Başkanlığından açıklama
8 Haziran 2021 13:17
2.144
A+
A-

AK Partimizin Yomra ilçesindeki beş belediye meclis
üyesinin İstifası hususunda henüz tarafımıza ulaşmış resmi bir başvuru yoktur.
Belediye meclis üyelerimiz ile görüşme neticesinde istifa hususunda gerekir ise ayrıntılı bir açıklama yapacağız.
Ancak şu bilinmelidir ki Ak Partimiz ülkemize hatta dünyaya teşkilatçılığı öğretmiş bir partidir. Bizim herhangi bir teşkilat üyemizi yalnız bıraktığımız iddiasının gerçeklik ile uzaktan yakından herhangi bir bağı yoktur.
Biz her zaman partimize gönül vermiş teşkilat mensuplarımız ile biriz ve beraberiz. Hiç kimseyi niyetinden veya yaklaşımından dolayı suçlayacak ve yargılayacak da değiliz.
Bizler özellikle böyle dönemlerde bu türde yaklaşımlardan uzak durmaya gayret ediyoruz. Ancak İl Yönetim Kurulumuzun Yomra İlçemiz için gayretlerini yok sayarak sürekli ithamlarda bulunulmasını gerçekten anlamakta zorlanıyoruz. Partimizin ilgili kurulları ve mükemmel derecede işleyen bir organizasyonu vardır.
Söz konusu sürece tüm kademelerimiz dahil edilerek
istişare ile karar alınmıştır. Tüm meclis üyelerimiz de olması gerektiği gibi karara dahil edilmiştir. Kesinlikle süreç tüm paydaşları ile beraber yürütülmüştür.
Partimiz mezkur olayda evvelden nasıl durmuş ise en son aşamada da aynı şekilde duruşunu değiştirmeksizin tavrını ortaya koymuştur.
AK Parti Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde kurulmuş, 19 yıldır iktidar olan, toplumun her kesiminden insanların içinde bulunduğu bir siyasi yapıdır.
AK Parti Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın şahsi hususiyetlerini, yaklaşımlarını, siyasal duruşunu, siyasi tecrübesini Temel alan bir siyasi yapıdır. Hiç kimsenin Boş hayaller peşinde koşmasına gerek yok.
AK Parti geniş bir camianın adresidir. Bu siyasi yapıda görev alan ve görev yapan herkes bunu böyle bilmelidir.
AK Parti çatısı altında, Meclis üyesi seçilip ardından sözde yalnız bırakıldık iddialarıyla bu kutlu davadan istifa etmek, kişilerin kendi aidiyet sorunudur.
Tüm vefakâr teşkilat mensuplarımız ile birlikte var gücümüzle kutlu davamıza hizmet etmeye, ülkemizin ve tüm mazlumların umudu olmaya devam edeceğiz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.