Dolar 32,4979
Euro 34,9774
Altın 2.431,80
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 24°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
24°C
Hafif Yağmurlu
Cum 18°C
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 18°C




















İlköğretime Destek Programı Gözde Çocuk Kulübünde Devam Ediyor

İlköğretime Destek Programı Gözde Çocuk Kulübünde Devam Ediyor
1 Haziran 2021 09:24
3.189
A+
A-

Gözde Kreş & Anaokulu ve Çocuk Kulübünde İlköğretime Destek Programı  ve kayıtlar devam ediyor…

Pandemi döneminden en çok etkilenen alanlardan biri de eğitim oldu. Öğrenciler, yüzyüze ve uzaktan eğitim sürecinde yeterli verimi alamadılar.

Okulların dönem içinde açılıp, kapanması; ardından uzaktan eğitime geçilmesi, öğrencilerde öğrenme eksiklerine ve yetersizliklerine neden oldu.

Öğrencilerde oluşan öğrenme eksiklerini gidermek ve eğitim öğretim dönemini en verimli şekilde geçirebilmek için bazı özel kurumlar düğmeye bastı.

Trabzon Beşirli 2′ de bulunan Gözde Kreş & Anaokulu ve Çocuk Kulübü yeni eğitim öğretim dönemi etkinleri için planlamayı yaptı.
Tüm sağlık tedbirlerini alarak ve hijyen kurallarına uygun olarak, uzman kadrosuyla birlikte yeni dönem eğitim- öğretim programıyla ilköğretime destek etkinlikleri devam ediyor.Yeni eğitim öğretim yılında;  ödev yaptırımı, konu tekrarı, test çözümleri, bir üst sınıfa ve sınavlara hazırlık çalışmaları, akıl ve zekâ oyunları, gibi birçok çalışma programlarına yer veriliyor…

Okul yönetimi ve uzman kadrosu şu açıklamada bulundu:

“Öğrenme eksiklerini gidermeyi veya en aza indirmeyi hedefliyoruz.  Öğrencilerimizin eğitim öğretim dönemini en verimli bir şekilde ve en önemlisi mutlu olarak geçirmesi önceliğimizdir. Eğitim öğretim planlamamızı bu yönde oluşturduk. Uzman kadromuzla birlikte, pandemi sürecinin olumsuz etkilerini en aza indirmeyi ve öğrencilerimizin zihinsel,sosyal ve psikomotor becerilerinin geliştirmelerini amaçlıyoruz.

Eğitim öğretim programı, aktivitelerimiz ve kayıtlar hakkında daha detaylı bilgi alabilmek  için herkesi okulumuza bekliyoruz.”

İletişim: 0462 221 19 51

Adres: 2Nolu Beşirli Mah. 917 Nolu Sokak No:3 Gözde Kreş, Trabzon, Turkey, 61040

https://instagram.com/gozdekres?utm_medium=copy_link

https://www.facebook.com/gozde.kresanaokulu

Son olarak pandemi sürecinden dolayı konterjanlarının sınırlı olduğunu belirten Gözde Kreş & Anaokulu ve Çocuk Kulübü’ne eğitime verdikleri katkılarından dolayı teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.

Unutmayalım ki;
Çocuğun her yaşta kazanması gereken bilgi ve beceriler vardır. Bunları ertelemek, çocuğun geleceğini ertelemek demektir.
Bir çocuk gelişir, tüm dünya değişir…

Ayfer M.BULUT, 21.09.2021

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.