Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
18°C
Hafif Yağmurlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 23°C
Çar 26°C




















ANDA KAL

Değişim Uzmanı
20 Mayıs 2021 17:44
379
A+
A-

Anda kalmak için yaptığınız işe odaklanmanız ve tüm dikkatinizi o işe yöneltmeniz gerekir. Kendinizi yaptığınız işe tamamen verince düşünceler durur ve zihni aşarsınız. O zaman negatif düşünceler sizi etkilemez ve başarı sizinle olur. Geçmişten ve gelecekten özgürleşirsiniz. Gerçek mutluluğu yaşarsınız, yaşamı doyasıya yaşamanın mutluluğunu yaşarsınız. Anda kalmanın hazzını ancak bu şekilde yaşayabilirsiniz.

Yaşadığınız an’a odaklanınca farkındalık yükselecek ve kendinizi şimdiki zamanda bulacaksınız. Huzura kavuşmak ancak şu andaki zamanın içinde kaldıkça mümkün olabilir. Şu anı doyasıya yaşayınca özgürlük de sizinle olacak. Geçmişi sindirdikçe, geleceğin hayal kırıklıklarından da uzaklaşacaksınız. O zaman şu anı doyasıya yaşayacaksınız.

Dünya Değişim Akademisi’nde ‘’Anda Kalma Sanatı’’ Değişim Programı ile coşkulu, mutlu, huzurlu bir yaşamınız olacak. Anda kalmanın ve geçmişte takılı kalmanın önündeki tüm engeller ortadan kalkacak.

‘’Anda Kalma Sanatı Değişim Programı”nın işleyişinden biraz bahsedelim. Bu program 8 çalışmadan oluşuyor. Her çalışma kırkbeş dakika sürüyor. Her çalışmada ‘an’ ı yaşamak ile ilgili derin,kapsamlı teorik bilgilendirmeler ve pratik uygulamalar yapılıyor. Pratik uygulamalar ise nefes, vücut çalıştırma teknikleri ve gerginliği atma tekniklerini kapsıyor. Her çalışmanın uygulanışı dinamik olup, teknikler ardı sıra gelen duruşlardan oluşuyor.

Değişim Teknikleri Değişim Uzmanları rehberliğinde bilimsel, sistematik ve yöntemli şekilde uygulanıyor. Beden hareketleri nefeslerle birlikte dinamik uygulandığında duygu ve düşünceler yatışıyor. Geçmiş ve gelecekle ilgilenmiyorsunuz. Bu da anda ve şimdi kalmayı kolaylaştırıyor. Bedendeki uyuşukluk gidiyor. Böylece canlanıyorsunuz ve enerjiniz yükseliyor.

Şimdiki anı yaşamakla ilgili farkındalığınız yükselince anda kalmanın ne demek olduğunu anlayacaksınız. Böylece her an değişimi yaşayacak, yaşamı her an kutlayacak ve herkesi sevgiyle kucaklayacaksınız.

Mutlu değişimler..

Neval Kütük

Değişim Uzmanı

Dünya Değişim Akademisi

www.dunyadegisimakademisi.com

nevalkutuk77@gmail.com

0530 877 06 04

YAZARIN EKLEMİŞ OLDUĞU YAZILAR
25 Şubat 2021 00:24
10 Haziran 2021 13:45
28 Temmuz 2022 09:41
5 Mart 2021 13:49
5 Mart 2023 10:29
10 Eylül 2022 22:21
YORUMLAR

  1. Duru dedi ki:

    Çok güzelllll 👏👏👏

  2. Ercüment dedi ki:

    Çok güzel bir yazı.. Severek okudum..

  3. sema islim dedi ki:

    harikaymıs..

  4. Zeynep Erdoğan dedi ki:

    Harika tşk