Dolar 32,3319
Euro 35,1199
Altın 2.301,65
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
17°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 18°C
Pts 20°C




















Kripto tosuncuk için yolun sonuna gelindi! Üst düzey emniyet kaynakları aktardı

Thodex patronu Faruk Fatih Özer için son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Kripto para borsasını sarsan Thodex vurgununda Arnavutluk’a kaçan kurucu Faruk Fatih Özer’in yakalanmasına ilişkin operasyonda sona yaklaşıldı. Özer ile ilgili işlemlerin birkaç gün içinde tamamlanması öngörülürken Faruk Fatih Özer’in yakalandıktan sonra 48 saat içinde Türkiye’ye iadesinin gerçekleşmesi bekleniyor.

Kripto tosuncuk için yolun sonuna gelindi! Üst düzey emniyet kaynakları aktardı
15 Mayıs 2021 17:57
206
A+
A-

 Thodex vurgununda son dakika gelişmeleri yaşanıyor. TRT Haber’in üst düzey emniyet kaynaklarından aktardığına göre, firari Faruk Fatih Özer’in yakalanmasına ilişkin operasyonun birkaç gün içinde tamamlanması planlanıyor.

Arnavutluk’taki operasyona destek için ülkeye giden Türk polisi geri dönerken gözler, bu ülkeden gelecek açıklamaya çevrildi.

OPERASYON 4 ÜLKEDE DEVAM EDİYOR

Faruk Fatih Özer’i yakalamak için başlatılan operasyon Başkent Tiran merkezli 4 ülkede devam ediyor.

İADESİ YAKALANDIKTAN SONRA 48 SAAT İÇİNDE YAPILACAK

Faruk Fatih Özer yakalandığında ilk olarak Arnavutluk adli makamlarının karşısına çıkarılacak. Ancak Arnavutluk sınırları içinde bir suç işlemediği için bu ülkede yargılanmayacak.

Kırmızı bültenle aranan Özer’in pasaportu tahditli olduğundan, kendisine yeni pasaport çıkartılacak. Ardından da İnterpol’e teslim edilecek. 48 saat içinde Türkiye’ye iadesi gerçekleşecek.

Faruk Fatih Özer’e Arnavutluk’ta yardım edenlerin adli işlemleri ise bu ülkede gerçekleşecek. Önce ifadeleri alınacak şüpheliler, daha sonra bu ülkenin mahkemelerine çıkarılacak.

 

Kripto Para Piyasaları için Bigpara

Kripto Para Piyasaları için Bigpara

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.